Husmor?

Vad huslig man blir när man köpt stuga. Idag har vi gjort både rabarber-kräm och rabarber + några andra bärs-paj. Roger tjatade hela tiden om hur surt det skulle bli men med tillräckligt med socker på insåg även han att det var jäkligt gott!

I morgon är det första juni, det innebär att det är 24 dagar till min födelsedag! :) Förresten hade jag namnsdag i lördags, den enda som kom ihåg det var Rogers pappa. Dock var han en dag för tidig med att gratta, men det gör ingenting :)

Snart dags att sova. Glömde biblan idag, har kommit två böcker om aspergers som jag reserverat. Får inte glömma det i morgon. Får inte heller glömma att jag ska träffa studiegruppen i morgon, det känns som man redan kopplat bort plugget lite, men det är ju faktiskt två dagar kvar innan jag får sommarlov på riktigt.

Pussshej

Morsdag


GRATTIS KÄRA MAMMA PÅ MORSDAG :) När du kommer nästa helg ska du få en liten present :)
kram


Inflyttningsfest.

Igår var vi på inflyttningsfest hos Elina och Danne. De har flyttat till ett asmysigt litet hur ute på landet. Vi grillade, spelade kubb och "med andra ord". Det var en jätte trevlig kväll. Steffen hade fullt upp också. Där fanns en liten chiahuahua flicka som han var VÄLDIGT intresserad av. Flickan ifråga var dock livrädd för framfusiga Steffen. Däremot lekte gärna Mille med Steffen. Det såg jätte kul ut när de lekte, Mille är minst 3 gånger så stor som Steffen, om inte mer. Men det gick bra ändå :)



Idag har jag faktiskt varit lite bakis. Vi sov hos Elin och Danne och medan jag väntade på att jag skulle nyktra till så jag kunde köra så hjälpte jag dem lite med att sätta in disken i diskmaskinen, vad snäll jag är va?
När vi kom tillbaka till Kalmar hämtade vi upp Malin, sen köpte vi lite mat på McDonalds och åkte sedan till stugan och åt. Så nu har Malin sett vår lilla stuga.
Nu ikväll har Robert varit här. Vi åt tacos och spelade två rundor TP. Och tro det eller ej men andra gången kom Robert etta, jag tvåa och ROGER trea. Första gången han inte vinner, det kändes stort att klå honom!

Nu är det dags att lägga sig i sängen och läsa lite om aspergers-syndrom.
Natti natti.

Aj aj aj...

Jag har träningsverk i hela kroppen, ont i armvecken och ryggen, särskilt ländryggen! Mina händer gör mega ont, knns som jag har stora blåmärken på vissa ställen och de är röda. Jag är så trött att ögonen snart faller ihop.. Såhär mår man efter en dags lukande. Men trots detta tycker jag fortarande att det är lika kul! Det ska kännas att man har arbetat, även om jag bara måste få klaga lite, det är ju sån jag är, klagig :) Men idag har vi falktiskt köp någon slags ättika som ska död på ogräset på grusvägen utanför stugan.
Förrutom att luka har vi idag grillat korv och kött. Rogers kompis Sanga har även varit och hälsat på oss och hjälpt till en hel del. Tack för de!

 Ni kan nog se var det är lukat va?

 Vi hoppas det var ogräs de grävde upp :)

 Steffen vaktar korven.

 Det började droppa lite regn när vi grillade, det löste vi såhär :)

I morgon ska jag rida, undra hur det ska gå med den här träningsverken hehe.

Trevlig helg!

Vad bestämmer om något som växer är ogräs eller växt??

Nu är vi i full gång med att fixa i stugan. Vi (Roger) städar bort spindelväv, vi torkar av utemöbler, städar mulltoa och rensar ogräs. EN jäkla massa osgräs!!! Och hur mycket man än sliter så tycks det vara lika mycket kvar. Men det är kul att ha att göra :)








Nu har jag varit och ridit och varvar ner med en choklad-mud mask. Snacka om att man blir sugen på choklad!!



Åh jag bara längtar tills imorgon när vi ska till stugan igen och rensa ogräs :) Kul att man kan längtar till sånt slit men allt är väl kul när det är nytt :)

Natti natti.

Hur man krossar sitt barns hjärta....



Pojken har i hela sitt liv levt i villfarelsen att han är en singel lady men i ett nafs raseras hela hans självbild. Stackars lilla barn, grymma far.

Klockan tickar och vi väntar spänt på att få åka till vår stuga. Har packat ihop en massa saker vi ska ha med dit. Åh vad vi längtar...Om mindre än tre timmar tänds grillen och vi slår oss ner på vår veranda :)

Tadaaa!

Nu slipper ni vänta mera! Håll i er...
Jag har köpt en sommarstuga!!! Den är så fin, så gullig :) Det kommer bli en underbar sommar känner jag på mig! Kära vänner och familj, Ni är välkomna :)















Där finns två äppelträd och trädgårdsland med bl.a jordgubbar, smultron och hallon. Det är en liten stuga men otroligt mysig och jag är så himla glad. I morgon skrivs papprena och vi får nycklarna. Nu behöver vi en liten bäddsoffa så hör av er om ni har en som skräpar.

pusshej


Jag ler med heela ansiktet...

..för ag är så himla galet glad. Idag har jag gjort något underbart och helt galet spontant. Ja verkligen SPONTANT. Jag är så spontan och cool.. Ja nu räcker det..
Ni vill säkert veta vad men jag vågar inte berätta än ifall något skulle hända och det inte blir som jag tänkt. Men förhoppningsvis kommer det blir en underbar sommar där jag antagligen kommer tillbringa mycket tid här..



Imorgon tror och HOPPAS jag att jag kan berätta. Jag kommer nog inte kunna hålla mig längre i vilket fall som hellst. Jag är inte personen som är känd för att ha is i magen eller kunna hålla inne med saker.
Få se om jag kan sova något i natt, jag är förväntansfull som ett litet barn :)
Natti natti.

Min alldeles egna grill.

De senaste dagarna har jag besällt två resor, det ni! En till Dublin, som ni ju redan vet, och en till Alanya i Turkiet i slutet av sommaren. Vi är 9 stycken som ska åka, blir nog riktigt nice :) (det är Malin och hennes gäng ;))

Har varit ett par helt underbara dagar och jag har faktiskt fått bra med färg i ansiktet och på armarna. Igår kväll köpte jag en grill sen hade jag, Roger och Robert en liten grillfest. Vi grillade kött och fisk. Gjorde ett litet paket med spenat, tomat, torsk och vitlök och parmesan-cremefraich, blev riktigt gott! Till köttet hade vi klyftpotatis, grillad majs, sallad och hot beanaisesås, den är så jäkla god prova den om ni inte gjort det! Till det drack vi vin och öl. När vi grillat färdigt och tagit hand om glöden gick vi in och spelade TP. Roger hade ett jäkla flyt ska ni veta, har aldrig sett något liknande! Dessutom fick han två frågor om Dalarna som vi aldrig hade kunnat om det inte var för att vi precis varit där. Man lär sig saker man kan ha nytta av hela tiden. Konstigt ändå att de frågorna dök upp just nu.





 Tänk att jag köpt en egen grill, vuxenpoäng på den! ;)







Igår var vi på Steffens dagis en runda också och besämde vilka dagar han ska vara där i sommar. Gulligt va, att vår lilla hund ska gå på dagis i sommar :) Jag tror att han kommer få det roligt där, leka med andra hundar och springa sig trött. 

Nu ska jag in till stan och träffa Linda. :)

Dublin here we come...

Nu har jag och Roger bokat en liten weekend-trip till Irland 15-18 juli :) Kommer bli mega kul. Har suttit och surfat runt för att se vad Dublin har att erbjuda. Där finns ju HUR mcket som hellst. Ett vecko-slut kommer vara alldeles för kort tid, det inser jag det. Men jag antar att det inte kommer bli enda gången vi åker dit. En liten aptit-retare bara.  Det jag ser fram emot mest är Rogers riverdans på pubrundan, kommer bli SÅ KUL! Hahaha

Nu är praktiken slut och idag var första dagen tillbaka på storken igen. Jag saknar redan lärarna och ungarna. Man kom ju in i det så bra, började känna att man var ett del av arbetslaget. När de satt och planerade vad de skulle göra nästa år när barnen går i tvåan kände jag bara, "men jag då?jag vill också vra med då!".  Det känns kul att veta att de trivdes lika bra med mig som jag md dem. :)

I morgon ska jag parkera mig framför datorn och skriva klart mitt utvecklingsarbete. Hoppas verkligen att jag lyckas bra med det! Anna och Lisa har redan dskuterat att jag dem vill ge mig VG på VFU'n, men då gäller det att jag lyckas med utvecklingsarbetet med. Jag tror att de hänger ihp iaf.
Medan jag skriver på mitt arbete imorgon kommer Roger och hans kompis Sanga ligga här och va bakis. Mohaha vad musik jag ska spela! Dem ska ut ikväll och fira att de nu har sommarlov! De skrev sin sista tenta idag.

Nu ska jg gå ens väng med lilla hunden, han gnäller och springer runt mina ben och jag tror det betyder, "Matte jag är kissig, jag är kissig, JAG ÄR KISSIG NU!!!"

Over and out.

I helgen har jag åkt bil i dalarna. Imorgo...

dsc00023 (MMS)

I helgen har jag åkt bil i dalarna. Imorgon ska vi åka bil hem från dalarna. Long way to go..


Jag är bra, bättre än vad man kan tro :)



Igår försökte jag skicka den här bilden som ett mms till bloggen. Det gick inte. Bilden fanns på min blogg men meddelandet hade inte publicerats.. konstigt. Publicerar den nu. Jag träffade det här tre dagar gamla fölet igår, så söt! Han bor hemma hos min mammas kille.

Idag har jag haft fullt upp. Jag har power-walkat i inte mindre än 70 minuter, det ni! Gräddat pannkakor, planerat morgondagens lektion om plogen och harven och packat, packat, packat. För jag ska till Dalarna över kristi-flygare med Rogers syrror och deras pojkvänner samt hans föräldrar. I morgon, direkt efter jag slutat, kör jag till Kalmar, hämtar upp Roger, sen kör vi vidare till Linköping och sover en natt hos hans syrra, sen samåker vi upp till Dalarna torsdag morgon. Idag insåg jag att jag redan varit där vi ska en gång innan. Jag var med min kompis på gymnasiet där för hennes föräldrar bodde där. Lite kul. Får se om jag känner igen mig. Det är regn utlovat heeeela helgen, kul för oss. Hoppas vi får en mysig helg iaf. Jag hörde något om ett högtryck som skulle dra in norrifrån från Ryssland, det gav mig lite hopp, men väderprognoserna visar bara regn. Suck.

Min lärare var och besökte mig på min VFU-plats idag. Det var kul för både hon och min handledare och de andra lärarna bara överöste mig med beröm. Lärarrollen satt i ryggmärgen på mig och de hade mer än gärna sett mig som en "riktig" kollega sa de. Barnen hade rätt gulliga kommentarer de med. Bl.a. att jag sa till på ett trevligt sett och inte otrevligt som en del gör. Dom är för söta :)

Det har varit en händelserik och bra dag med andra ord. Nu är jag blixter-trött och har ont i ryggen. Måste dock sitta uppe och vänta på att min mamma komemr hem från jobbet så hon kan leta fram ett mobilt internet åt mig som jag ska få låna med mig upp till Dalarna.

Pusshej

Jag tänkte testa om jag kan skicka mms til...

dsc00014 (MMS)

Jag tänkte testa om jag kan skicka mms till min blogg:)


Man säger inte nåt töntigt till en ascool kille...

Ännu en helg börjar gå mot sitt slut. Vädret har varit katastrof men trots det har helgen varit bra. Jag hoppas dock den härliga våren ska hitta tillbaka till oss igen.
I fredags var jag med Malin och hennes kompisar och åt på krögers (vis kulle egentligen ha ätit taco-buffe på Molly Malones, men det var stängt) och sen bowlade vi. Malin och hennes kompisar är ett härligt gäng och det blev en rolig fredags-kväll.





Igår morse red jag igen, fortsatt arbeta med skänkelvikningar. Det är svårt tycker jag! Sen hade jag plugg-dag. Skrev 1600 ord på utvecklingsarbetet och det ska vara 2500, still got long way to go... Det är riktigt klurigt att få till det här arbetet. Om någon har tips, HJÄLP MIG SNÄLLA!

På kvällen var Roger och jag och så stå-up komikern Magnus Betners show. Den var skit bra och jag fick mig en hel del skratt :)



Fick även en bild tagen på mig och Magnus tillsammans, och en autograf :) Jag blev skit nervös. Till denna ascoola kille klämmer jag ur mig med pipig röst "jätte bra show". Gud vad jag skämdes och kände mig töntig efteråt. Han svarade tack iallafall... Så om han nu skämtar om det i sin nästa show vet ni var han fick det ifrån...



Idag körde Roger och jag till Karlshamn för att fira min lillebror som fyllde 21 år den 28:e april. Det är kul med kalas och få träffa släkten. Det gör man inte så ofta. Steffen slapp buren idag och fick istället sitta vid mina fötter när vi körde till Karlshamn. Steffen gillar INTE att åka bil. Alla som åkt med honom vet detta. Han inte bara ogillar att åka bil, han är hysterisk. Han försökte klättra upp imitt knä ett par gånger och ibland tillät jag det en stund. Men faktiskt, han var ovanligt lugn idag. Han trivs alltså bättre vid mina fötter än i sin bur.



Sötis!

Hej hej

Satt precis och skulle skriva ett hyllnings inlägg åt lilla Steffen. Men datorn, krånglar, jag har inga gulliga bilder på mammas dator och jag har verkligen inte tid. Måste planera och försöka skriva lite på utvecklingsarbetet. Och ikväll är det sista avsnittet av andra avenyn. Förstår ni? SISTA AVSNITTET AV ANDRA AVENYN, NÅGONSIN!! Hur ska jag klara mig? Hatar när saker tar slut.
Nu ser jag dessutom att klockan är 19.20!! Oh my god. Jag som skulle simma, bara att inse faktum, det kommer jag inte hinna. Snyft.
Ha de.

Give me a smile.

En underbar helg i Kalmar börja gå mot sitt slut.
Valborg var precis så kul som jag förväntat mig, alltså mega kul! Jag njöt till fullo av livet där jag satt med mitt rödvin, "Hidden rock" och snackade, skrattade och lyssnade på musik. Movits som senare på kvällen uppträdde inne på kåren var asbra! Jag visste inte riktigt vilka de var innan jag såg dem och blev positivt överaskad. Fick under kvällen höra att de, trots att de rapar på svenska är kända i USA, hur coolt är inte det!!









 Robert fick ingen tid hos frisören förrän på måndag så han testade lite hårfärg hemma själv, det gick som det gick....

 Min pojkvän verkar ha fått upp ögonen för någon annan, såhär tycker jag om det...

 Försökte fånga movits på bild, men de studsade runt som studsbollar så var typ helt omöjligt...

Igår var jag och reda, hoppade. Det gick bra, men var man var lite snurrig av rödvinet eftersom ridningen var redan klockan 10 på morgonen..
Sen var Roger och jag ute på hansa city och i stan. Han fick presentkort när han fyllde år och hittade lite snygga kläder. Jag var på jakt efter ett par mjukis brallor, mend etvar tydligen för mycket begärt. Hittade däremot ett rosa linne som det stod "Smile for me if you like" på. :)
Idag har jag gått två långa promenader. En power-walk i morse (förbi nya lyan, där ser fint ut) och en lugnare promenad med Linda nu på eftermiddagen. Jag har helt sjukt ont i benen nu! Ridningen gjorde nog sitt med.

Nu ska jag umgås den sista stunden med Roger innan det är dags att köra tillbaka till Karlshamn. Imorgon är det praktik igen, då ska jag hålla lektion om såmaskinen..Vad kan jag om såmaskinen? Inte mycket..hehe.

Smile for me if you like!


RSS 2.0