Bödasand!

Det blev en super lyckad liten mini-semester i Bödasand för mig och Alex. Vi började semstern med att slå upp tältet, se oss omkring och så ville Alex såklart bada (han säger nog ordet bada 300 gånger per dag hehe).

 

 

 

Senare gick vi på afterbeach, där spelade ett jätte bra band som hette "Hildas gitarr", vet inte riktigt vad man kallar musikstilen, men någon slags glad fartfylld raggae.

 

 

 

På kvällen var det underhållning på stora scenen, Mojje och ett band som spelade blandad skön sommarmusik :)

 

Dagen efter började molnigt så vi åkte en sväng med bilen, bl.a till Byxelkrok där det var marknad, köpte ett mirkaelmedel som tar bort fläckar på två sekunder bara genom att gnida på det på fläcken. Helt ofattbart! Det funkar verkligen med, det är det som är det sjuka.. Gjorde även ett besök på Valles. Sicken skitaffär! Ren besvikelse. Men det berodde antagligen på de lite väl höga förväntningarna jag byggt upp...hehe.

Redan första dagen kom filmteamet som spelar in realityserien "Bödasand" fram till oss och ville få tillåtelse att filma oss lite under vår vistelse eftersom de varit på jakt efter ett yngre par. Inte särskilt genomtänkt sa vi ja och gav dem tillåtelse. Kan bli riktigt pinsamt det där...man vet ju hur de brukar vinklar folk så de framstår som riktiga idioter.. Jaja, vi var nog rätt tråkiga så är ju inte ens säkert de tar med oss på tv.. Men man får väl hålla utkik i höst! :P

 

 

på kvällen blev det lite bad (för Alex del)afterbeach, besök hos Alex bekanta och grillning.

 

 

 

I måndags sken solen och det blev strandhäng till tusen!

 

 

 

 

 

Grillbuffé på kvällen. Nice!

 

 

Efter vi blivit filmade när vi plockade ner vårt tält igår och checkat ut från campingen parkerade vi bilen och gick sen raka vägen tillbaka till stranden och spenderade några timmar där innan vi åkte hem igen och vår semsester var över. För den här gången....

 

Sicken jäkla tyr att jag och Alex har varandra! Vad hade vi gjort annars liksom? Älskar dig baby!


Kommentarer
Postat av: renee

Vilken tur ni har med vädret och allt.Men det är ni så klart värda.Kram

2011-08-03 @ 11:24:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0