Sol och bad.

Två helt underbara dagar med sol och bad! Igår med lillbrorsan, idag med Linda. Igår kväll var dessutom jag, Robert och Malin en sväng på krögers och såg sen säsongsstarten av allsång på skansen. Några öl och ett par glas vin slank ner och jag hade ett roligt samtal med Alex sen. Dock tyckte inte Robert det var så kul att sitta och vänta när jag pratade i telefon, så efter att ha lyssnat lite, spelat lite dator och lyssnat lite till drog han och träffade en kompis istället. Jag hade kul för mig själv och skickade iväg ett meddelande som jag idag tycker är lite pinsamt...som tur är har det inte kommit fram :P
Min högsta önskan just nu är att Alex kommer hem och överaskar mig på lördag! Jag står inte ut längre!

Pusshej :)

Midsommar m.m

Midsommarhelgen är över. Har varit en konstig helg. Känslorna har stormat och jag har nog inte vetat om jag varit glad eller ledsen eller vad jag varit. Trött är det enda jag kan var säker på. Jobbade mycket och sov lite förra veckan, för att sen avsluta med två festdagar.

Midsommarafton var dock lugn och städad. Vi hade knytkalas hemma hos Karin. Ellen och Malin hade fixat jätte roliga lekar, och Johan en rolig,klurig tipspromenad. Men jag hade en klump i magen hela dagen eftersom Alex skulle åka till Roskilde dagen efter. Dessutom åkte de tidigare än jag trott att de skulle göra och de kom inte alls som en trevlig överaskning. Allt blev bara så hastigt och lustigt och jag vart ledsen när han for. Men jag tog mig i kragen och hängde med Linda över till Öland och så drog vi tillsammans med hennes kompisar (som var ena härliga tjejer) upp till Strand. Den kvällen slutade i TOTAL KAOS! Kanske att man om ett par dagar kan skratta åt alltihop. Men just nu känns det inte så kul.

Det har bara gått en och en halv dag och jag saknar redan Alex så det gör ont i magen! Hur ska det här gå kan man ju undra? :)


Inte ungdom längre.

Idag insåg jag att jag inte är ungdom längre. Eller inte efter fredag iaf. Skulle ju boka tågbiljetter och för enkelhetens skull tänkte jag sätta ungdom på både mig och Alex istället för student på mig. Men i sista sekund insåg jag att jag är inte mellan 20-25 längre.
När jag berättade om detta sa Alex att jag kunde gå med i SMC, där är man ungdom tills man fyller 27. Tja...tåls att fundera på om man vill ha sin ungdom kvar.... :P

Bakmaskinen.

Såhär gick det när vi testade bakmaskinen för första gången i söndags kväll. :)

 

 

 

 

Tror jag kommer ha mycket glädjhe av den här maskinen! :)

 

Nu har jag bokat tåg till och från Kastrup när vi ska till Bulgarien. Bara två månader kvar nu. Jag längtar jätte mycket. Samtidigt vill jag ju inte att sommaren ska ta slut. Tiden går så fruktansvärt fort nu för tiden..

Ska jobba till 9 varje kväll nu fam till midsommar, då jobbar jag bara till 3. Sen på lördag åker Alex till Roskilde, I ÅTTA JÄVLA DAGAR!!! Är det lagligt att lämna sin flickvän så länge?? Jag som får panik av att vara själv en dag. Jag ligger väl och skakar i ett hörn när han komme hem, helt okontaktbar för jag kommer ha glömt allt vad kommunikation är. Nej, jag skojar bara! Jag kommer nog klara mig alldeles utmärkt! Men jag kommer ju sakna honom och oroa mig för att han ska råka illa ut och såna saker.. Roskilde är farliga grejer, han kan bli nertrampad, bli full och däcka i en vattenpöl och drunkna, gå vilse, bli nerslagen och rånad..Ja fy vad mycket hemskheter det finns. Hur klarar man av att skaffa barn egentligen? Man lär ju aldrig kunna slappna av??

 


Bilder från festen.

Här kommer lite bilder från festen.

Först förberedelserna....

 

Kryddblandningen till fläskfilen.

 

 

Robert var snäll och hjälpte till. Han fixade pajerna :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Min 25 års fest.

Idag mår man som man förtjänar hehe. Gårdagens 25 års fest blev super lyckad. Jag hade skit kul och det tror och hoppas jag de andra hade också. Gunilla och KG hade fixat lite lekar, frågesport, intro-lek och "komma-på-vilken-åt-med-hjälp-av-en-fras-lek och jag, med hjälp av Alex hade fixat femkamp. Dessutom hade jag valt ut nio personer som fick varsit uppdrag och senare körde vi en bingo av det. Robert var ju den som tog sitt uppdrag på störst allvar och det var nog ingen som missade att hans uppdrag var att utbringa skålar. Andra uppdrag var, pussa biceps, stretcha, göra piruetter, beröma kläder m.m Mini buffé till mat och rabarber paj till dessert. Mamma hade fixat snapsvise häfte. Därutöver dansade, sjöng, skrattade, pratade, drack vi :)

Jag fick jätte fina presenter! En bakmaskin, smycken, blommiga bikers, ansiktbehandling, pengar och ett rött motörhead vin. Ascoolt ju! Tack, tack snälla allihopa för presenterna!

Det tråkiga var att min dator gick sönder och att vi idag fick städa i flera timmar. Men det var det helt klart värt!!!

 

Nu ska vi snart åka till Alex pappa och äta söndagsmiddag. Jag är hungrig.


Fixelifix.

Jag gick precis förbi ett gäng A-lagare som satt och hävde i sig öl. I handen hade jag en systemetpåse med rabarber i. "Jasså du kör med rabarber i påsen du?" kommenterade den ena. "Ja det är väl säkert nyttigare" konstaterade en annan. Vilka lustigkurra :) Men jag tyckte det var kul :)

 

Jag fixar och donar inför lördagens 25 års fest. MIN 25-års fest! Idag har jag varit och handlat, kollat in lokalen (som nästan känns lite stor nu när folk överger mig, hela 9 stycken som hoppat av, känner man sig poppis då eller?) Men jag har bestämt mig för att vara GLAD över de som kommer istället för ledsen över de som inte kommer. Och det är jag med, från botten av mitt hjärta hehe. Lärde mig ett citat på sweden rock: "Munnen säger det hjärtat är fullt av". Och vi bli iaf runt 25-30 och det ska man vara glad över när man inte har någon släkt.

Idag har jag även planerat lekar, vilket jag ska fortsätta med så fort denna blogg är färdigskriven. Jag hoppas verkligen att det kommer bli en jäkligt, sjukt, rolig fest!!!!!


Sweden rock 2011

Sweden rock 2011 är älskad, upplev och nu även över. Det har varit en fantastisk vecka och trots att jag är sliten och trött som aldrig annars är det med så jäkla mycket glädje jag tänker tillbaka på festivalen. Jag har pratat, träffat och även ätit av Mat-Tinas mat, druckit kopiösa mängder vin och öl, lyssnat på grym musik och tittat på coola band (allt från super heta Buckcherry till gamla coola ozzy, där emellan mustasch, helloween, joan jett, judas priest, whitesnake, loded, the haunted m.fl.). Jag har sjungit och skrikit, rökt ofantligt många cigg, åkt karusell, ätit en jäkla massa festival-mat, kastat fimpar, ölburkar och skräpat ner. Jag har låtit bli att duscha fyra dagar för att sedan (med schampo och rakhyvel) duscha i Östersjön. Jag har skrattat, skällt, tröstat, varit förbannad men mest bara extremt glad och njutit av livet, festival-livet. Jag har hånglat, kramat och älskat min snygga, sexiga pojkvän mer än någonsin (känslan lever kvar) Dessutom har jag sovit med öronproppar, frysit, varit lite blöt, varit mega varmt och svettats. Tack alla som varit med och gjort den här festivalen så jävla mycket världsklass! Sweden rock in my heart. Ett extra tack till mina underbara Kalmariter, (Alex, Malin, Johan, I love you) som var där för första gången. Hoppas ni hade lika kul som jag hade! Hoppas alla hade lika kul som jag hade :)

 

Här kommer lite bilder. Har inte alla än, längtar tills jag får Malins med.

 

Mat-Tina!

 

 

Vårt camp första dagen, så såg det INTE ut sista dagen hehe

 

 

 

 

Söjtnosar :)

 

 

 

 

Kolla in Peters snygga skor :)

 

 

Buckcherry!

 

 

 

 

 

 

Dags för tjur-ridning!

 

 

 

 

Fiskedamm :)

 

 

 

 

 

Haha Maria fixar alex hår :)

 

 

Powernap

 

Fick tyvärr ingen bra bild på Ozzy, hoppas Malin fick någon bättre..

 

Nej, nu har jag suttit här i två timmar och lagt upp bilder. Nu orkar jag inte mer. Magen kurrar också dessutom. Sen får det nog bli vila i soffan och packa upp väskan.

 

 


BB slut för i år.

Då var bigbrtoher slut, gratulera Simon till vinsten! Undra vad man nu ska göra om vardagskvällarna, kan bli lite tomt. Få se om man hittar något annat att följa eller om man håller sig till film om man skulle bli sugen att se på tv. Jag är ju inte direkt någon jätte stor tv-tittare.

Nu kommer Roger snart hit med lilla Steffe, så ska han få sig en rejäl dusch och klippning innan han ska åka till Karlshamn och passas av min kära mor när jag rockar loss på sweden rock. Jag pratar om Steffen alltså, inte Roger om det blev oklart ;)

Sen blir det att packa inför festivalen sen ska jag jobba ikväll. Har redan jobbat två timmar i morse med. jag håller igång ska ni veta :)

Imorgon har jag några saker jag absolut INTE får glömma. T.ex. skriva under mina tjänsterrapporter på kontoret, skicka iväg en annan tjänstgöringsrapport till Lindöskolan, skicka in slutversionen av litteraturstudien och klippa mig. Tror ni jag ska komma ihåg detta? Annars får jag väl gå in här och läsa..

 


Helgen i bilder.

 

Här kommer lite bilder från helgen..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om en och en halv timmer är det dags för bigbrother final!! Spännande! :) Det känns skönt att det är just Martin, Simon och Peter som sitter i final för jag gillar dem alla tre. Blir inte ledsen om någon av dem vinner. Däremot tror jag, efter mycket velande, att det är Martin jag håller på lite extra...

Bara två dagar kvar tills vi åker till sweden rock, nu är det nära alltså!! Håller tummarna för att vädret ska vara med oss så vi slipper bli dyngsura eller frysa ihjäl. Men det verkar som att det, trots att det kan bli lite regnskura, inte ska bli så kallt som det varit de senaste två åren. Och det är ju ändå det viktigaste. Lite regn kan man ju skydda sig från under partytält, paraply och regnponcho. Men när de blåser och nästan är nollgradigt är det fan inte kul Det verkar ju som att temperaturen ska hålla sig uppåt 20 iaf :)

 


Utflykt: Öland

Jobbar inatt. Bara 1,5 timme kvar till jag får gasa hem och krypa ner bredvid Alex. Längtar, jag är så trött!
Gårdagen var perfekt. Tog på oss de varma mc-kläderna, vilket iofs inte var någon hit, men så fort mc'n började rulla kändes det mycket bättre. Åkte över till öland och stannade vid nunnedalen där vi gick en runda och fick oss ett gäng nya myggbett. Lika bra det, de gamla hade ju nästan slutat klia. Sen körde vi vidare till storarör där vi åt vår matsäck på bryggan. Solen stekte och jag fick gömma mig under sarongen för att inte bli ännu mer sönderbränd medan vi kollade på fula fiskar med konstiga vita bollar på sig och badade våra fötter. Sen satte vi oss på motorcykeln och körde till färjestaden där vi spelade äventyrsgolf. Jag tycker det är skitkul med minigolf, trots att jag suger. Förlorade dock bara med 11 poäng :) Bilder kommer.
När vi kom hem igen var jag helt slut och vi la oss och vila och tittade på "pang i bygget", Alex stack och köpte thaimat åt oss sen sov jag lite innan jag skulle börja jobba. Missade en födelsedagsfika, men Grattis iaf Linnea! :)

Insåg återigen hur jävla gärna jag vill till skopunkten. Var inne på deras hemsida och hittade minst tusen par skor som jag jätte gärna vill ha. Men lär väl verken ha råd eller tid att sticka dit innan sweden rock.

Nu ska jag äta lite frukost och vänta ut tiden så jag får köra hem och soova...


sommar looov

Skolan är slut och  vi lyckades med sluttampen riktigt, riktigt bra. malin och jag fick VG på litteraturstudien, hade jag ALDRIG vågat tro. Vi var osäkra på om vi ens skulle få G. Men det var väl inte för att vi inte tyckte den dög utan mer att vi inte hade en aning om hur en litteraturstudie ska se ut.,

 

Kvällen spenderades i skruv med min underbara studiegrupp. Det ligger långt inne i smålands djupa skogar och där grillade vi och snackade massa strunt och drack vin. Lekte lite av den berömda leken "jag har aldrig..." och en massa kul avslöjades.

 

Igår jobbade jag igen, men bara till 12. Resten av dagen var jag och Alex i stugan. Jag är jätte bränd på min överkropp så borde egentligen inte vara ute i solen, men idag ska Alex och jag på mc-utflykt till öland :)

 

 

 

Bara 4 dagar tkvar tills vi åker till sweden rock festival!! Jävlar vad jag längtar. Men det är mycket som ska fixas och packas innan vi är klara att pka å det blir jag lite stressad och enrvös över :)

 

Nu ska jag äta fruksot och fixa mig inför dagens utflykter :)


RSS 2.0