bugg

om 40 minuter börjar terminens buggkurs. Det blir fjärde kursen i bugg vi går nu. Ska bli jätte kul att komma igång med dansen igen, bara att det är så sent för jag är redan super trött. Men imorgon är sista arbetsdagen för veckan, fredagar är jag nämligen ledig :-) Ha det bra!

serier

 
Vi har haft en lugn helg. Har varit många lugna helger hemma hos oss. Har städat lite och varit och handlat, bl.a ett våffeljärn, varit sjukt sugen på våfflor ett tag. Annars har vi bara legat i soffan och kollat på x antal avsnitt av walking dead. Så bra den serien är! igår kväll bröts dock ligga-i-soffan-och-kolla-på-serie-rutinen lite för min lillebror robert kom hit och spelade spel med:-) Snart ska vi till alex pappa och få i oss lite käk. Skönt att slippa laga mat:-) Stora diskussionsämnet här hemma är om vi ska skaffa larm eller inte. Jag är för och alex är emot.

Hej igen!!!

NU känner jag att det är dags att börja blogga igen. Tanken har funnits där många, många gånnger under det blogg-fria året som gått men av någon anledning har jag inte kommit på hur jag ska börja igen. Men nu har jag beslutat att jag behöver inte börja på något speciellt vis, jag bara börja blogga helt enkelt! Jag behöver inte i ett långt inlägg berätta ALLT som hänt sen sist (för tro mig det är mycket) utan jag tar det pö om pö som det kommer.
 
Jag kan ju iallafall berätta att jag inte längre är lärarstuderande, jag är nämligen examinerad och klar LÄRARE! Jag jobbar på Fliserydskola som so och svensklärare i 5:an och 6:an. Jag är dessutom klasslärare i 5:an. Det är ett vik terminen ut med möjlighet till förlängning.
 
Förövrigt längtar jag otroligt mycket till vår och sommar! Jag är så himla trött på denna kalla vinter och önskar så att någon skulle vilja förlja med mig utomlands på sportlovet. Sugen? Bara säg till jag bangar inte! Är rätt avundsjuk på mina kompisar johan och malin som ska åka till Filipinerna i SJU VECKOR!!! Jag tänker hoppa ner i deras väska och hoppas att de inte märker mig... :P 
 
 
Såhär härligt hade jag och Alex det på Kreta i somras :)
 
 
 

RSS 2.0