kärlek

Nu ska jag berätta för er vad kärlek är. i morse när Devin började vakna knorrade han och sprattlade som vanligt. mitt trötta jag satte mig,kollade på honom och gav honom en puss. Då skiner gullungen upp i världens största leende. Det gjorde min dag:-) Nu ska vi iväg på gympa. Ha enbra dag:-)

En typisk mamma-ledig-vecka :)

Tänkte passa på att skriva ett litet inlägg nu medan lillkillen sover..
Igår köpte jag träningskort på friskis och svettis så idag har jag och Devin varit på ett mamma-core pass. Dit frå man ta med sig sin bebis och träna, perfekt! Då kan man passa på att träna lite även dagtid när pappa-Alex är på jobbet. Jätte kul var det med :)
 
Får frågor ibland om hur det är att vara mamma-ledig, om det är kul eller långtråkigt coh vad man gör hela dagarna. Så jag tänkte att jag kunde berätta hur en typisk vecka ser ut. Först och främst så kan jag säga att jag ÄLSKAR det än så länge och är inte det minsta långtråkigt. Det är så himla lyxigt att med gott samvete kunna vara hemma med sin bebis, lära känna varandra ordentligt och göra det som man känner för (läs: bebisen känner för) och inte behöva stressa iväg till arbete tidigt på morgonen. 
Men alla som känner mig vet att jag inte nöjer mig med att sitta hemma och uggla så jag och Devin har fullt med aktiviteter för oss. Exempelvis ser den här veckan ut såhär (och den är ganska typisk):
 
Måndag: Ellen kom en stund på förmiddagen och vi gick en promenad och satt och snackade. Var trött efter helgen så lång i soffan och kollade film tills Alex kom hem.
 
Tisdag: Lek med Devin på förmiddagen och en promenad med honom och Steffen. 13.00-15.00 är vi på babycafe varje tisdag. Det är veckans höjdpunk. Där sitter massa mammor och deras bebisar i en ring och sjunger sånger och sen fikar vi och snackar strunt :) På kvällen var jag på ett bas-pass på friskis och svettis. (Jäkla vad svag jag blivit!!)
 
Onsdag: 10.00 Mamma-core pass. 13.30 doktorn med Devin. Brukar simma på onsdagar men inte idag.
 
Torsdag: Promenad med Karin från mamma-gruppen kl 10.00. Lunch på stan 12.30 och sen fika hemma hos Malin på kvällen.
 
Fredag: Träffa mammorna från föräldrargruppen och gå promenad 11.00.
 
Nu kallar Devin på mig i babywatchen, måste dra! :)
Pusshej!
 
Idag blir han förresten 2 månader! Grattis!
 
 

Någonstans på en brygga..

Igår måste ha varit världens finaste höst dag. Vi spenderade den på bästa sätt, ute på utflykt! Vi packade vagnen full med matsäck, fiskeprylar och annat och gick ända till värsnärs för att fiska. Det var jätte mysigt! Självklart fick vi ingen fisk, men det hade vi väl inte riktigt väntat oss heller hehe. Vi var måttligt trötta i hela kroppen när vi några timmar senare var hemma igen. Promenade tog över en timme ENKEL väg. Fulla av frisk luft åkte vi hem till söta Anna och Robin på kvällen och spelade Talisman.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bättre fiskelycka nästa gång :P
 

Tiden går fort minsann.

Devin växer så det knakar och det är nästan skrämmande hur fort han utvecklas. Kollade igenom bilderna vi tagit på honom från födseln fram till nu och det är en himla skillnad. Konstigt att man inte ser det så tydligt förrän man verkligen kollar på bilder och jämför. Förr förra veckan log han för första gången (även om jag var osäker på om det verkligen kunde kallas leende) nu ler han jätte ofta. Men mest märks det på kläderna, igår rensade jag bort de minsta kläderna som han redan hunnit växa ur och gjorde plats för nästa storlek som han nog kommer kunna ha snart.
Tänkte jag skulle lägga upp lite bilder på go-ungen :)
 
 
 2 veckor gammal
 
 2 veckor gammal
 
 Devin med mormor och kusin Neo, 3 veckor gammal.
 
 Äldsta kusinen håller lillkusinen.
 
 Pappa Alex kör sitt andra triathlon, denna gången i Karlshamn
 
 Alla fyra kusiner + en morbror/farbror och pappa :P
 
 Bebisarna, bara 5 månader emellan :)
 
 Karina på besök (Devin3,5 veckor gammal)
 
 4 veckor
 
 Alma vill gärna ha en bebis :)
 4 veckor
 
 Devin får vara med på allt möjligt :)
 Här gör vi fotavtryck på babycafet, 5,5 veckor gammal.
 Devin och Minnea :)
 
Det tar tid att lägga upp bilder och Devin behöver matas av sin mamma nu så det här får räcka så länge :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0