Jag har fått jobb!!

Här händer det grejer! För ett tag sen skickade jag in en jobb ansökan på ett jobb på en väldigt närliggande skola. Dagen efter ansökningstidens slut blev jag kontaktiad och de ville träffa mig för ett anställningssamtal. Nervös gick jag på det medan Malin och Johan passade Devin. Efter samtalet väntade några nervösa dagar men så igår fick jag beskedet att jag fick jobbet! Helt otroligt. Detta betyder att jag REDAN PÅ FREDAG börjar som lärare på Djurängensskola!!! Eftersom Alex har lite jobb han måste avsluta innan han kan gå helt på pappaledighet kommer jag börja med ett par dagar i veckan de första veckorna sen övergår jag till att jobbar 75%.
Jag är jätte glad att jag fått det här jobbet, det är en enorm chans för mig! Men självklart känns det samtidigt både sorgligt och vemodigt att inte vara hemma med Devin mer. Jag kommer saknar honom sjukt mycket och fullkomligt längta ihjäl mig om dagarna. Som tur är är det ju inte en heltidstjänst så dagarna kommer inte bli jätte långa, sen ligger ju skolan bara några minuter iväg på cykel. Dessutom är det ju snart sommarlov (och innan dess ett litet påsklov med) och då kommer jag vara med honom hela dagarna igen.
 

Liten blir....större.

Tänkte skriva liten blir stor som rubrik, men det är kasnke att överdriva. Liten blir större är närmre sanningen. Just nu matar pappa Devin med kvällsgröt. Mycket har hänt sen sist jag skrev, då hade Devin precis börjat smaka på mat och nu äter han fullt ut och jag har slutat amma. Det är fantastiskt att se hur de utvecklas och lär varje dag. Det känns lite vemodigt att ha slutat amma, samtidigt som det känns jätte häftigt att min lilla kille har lärt sig äta. Jag var tvungen att göra ett ganska hastigt avbrott med amningen iom mjölkallergin, det var alldeles för besvärligt att både hålla en glutenfri OCH mjölkfri diet som det hade blivit för mig. Eftersom jag hela tiden hade tänkt amma till han var 6 månader och han igår blev 6 månader så var det ju ändå rätt i tiden att sluta och därför fick det bli så. Det gick mycket smidigare än jag trott att sluta. Tror att mjölkproduktionen redan börjat stanna av i takt med att Devin åt mer och mer mat. De sista tre dygnen ammade jag bara 2 gånger per dygn och jag väntade till brösten var extremt fyllda och jag inte stog ut längre, sista dygnet ammade jag bara en gång och sen igår natt har det inte kommit någon mer mjölk.
 
Dock har denna utvecklingsperiod gjort att han sover sämre på nätterna och han vill inte somna i sin egen säng längre. Men förhoppningsvis vänjer han sig snart vid allt nytt och kan sova gott igen. Om inte så är han ju väldigt mysig att ha jämte sig med... :P
 
Nu är gröten uppäten och pyjamasen på så nu är det dags för mamma Jeanette att läsa saga och natta sin lilla pojk.

RSS 2.0