Jag kan inte låta bli...

En höggravid kvinna ~30 sitter tillsammans med sin son ~6.
Mamman: Tror du det blir en pojke eller flicka?
Sonen: Helst skulle jag vilja ha en lillebror… men det går bra med en storebror också!

Tre tjejer ~20 ska donera blod. Den ena verkar inte har gjort det förut och läser hastigt igenom reglerna.
Tjejen (till sjuksköterskan): Vad är det väsentliga i broschyren?
Sjuksköterskan: Du får inte nyligen ha tatuerat eller piercat dig, du får inte vara eller ha varit förkyld inom de senaste två veckorna.
Tjejen: Nä, jag har inte gjort något av dessa.
Sjuksköterskan: Mm, och haft samma sexpartner under de senaste tre månaderna. Bara en alltså.
Tjejen: Nähäpp… då syns vi om några år då!

Flicka ~7 (till sin lärare): Vad skulle du göra om du vann 150 000 kronor?
Läraren: Jag vet inte riktigt.
Flickan: Köp inte en bil, för det gjorde pappa och då blev mamma jättearg.

Ett gäng killar ~17 sitter och pratar.
Kille 1: Vad heter det där nu igen, det där som luktar gott och så?
De andra killarna försöker förstå vad han menar, men tillslut kommer Kille 1 på det själv.
Kille 1: Wallander! Just det, så heter det.
De byter samtalsämne men efter en stund påpekar en av de andra killarna något.
Kille 2 (fundersamt): Men lavendel heter det väl? Inte wallander…
Kille 3: Hahaha, ja! Wallander är ju han som är med i Beck!

Tre killar ~20 diskuterar lottovinster. En av dem får en ljus idé.
Kille 1: Man skulle fan vinna en miljon dollar istället. Det är ju typ nio miljoner kronor.
Kille 2: Sju. En dollar är sju kronor. De har ändrat.
Kille 1: Men vad fan?
Kille 3: Jag vet, sjukt jobbigt, men euron är värst. De ändrar den hela tiden. Åtta kronor, nio kronor, tio kronor…
Kollektiv suck.
Kille 1: Ja, svenska kronor är fan bäst, alltså. De är alltid samma.

Nej äta var det....


Natthumor

Jobbar natt igen.. Sitter på felsms.com och försöker fördriva tiden. Är sjukt trött och uppfattar det mesta som roligt. Några smakbitar..

Till: Min farmor
Sms: Är du helt dum i huvve?
Svar: Ja Det blir man med åldern

Till: Kompis Patrik
Sms: Är det så att vi vinner så skojar vi med patrik att vi aldrig hann lämna in travet. 
Svar: Ja gör det så kommer jag spela att jag går på det ;)

Till: Chefen
Sms: Kan jag ringa dig senare. Jag skall in på ett möte med chefen
Svar: Skulle vi ha möte i dag? Det har jag inte noterat

Till: Pappa
Sms: Hur hittade ni mig?
Svar: Hittade? Jag jobbade hårt i 4 minuter 1 gång sen kom du 9 månader senare.


Till: Jontes mamma (Blivande svärmor) :)
Sms: Jag är hemma hos Jonte för första gången och det är bajs i toaletten. Tycker inte du att det är äckligt? Ska jag sticka???
Svar: Oj kära nån. Jag tycker inte du ska ta det så allvarligt. Det går att ta bort med toaborsten. Mvh Eva

Nej nu ska jag sluta tråka er med min dåliga natthumor. Dags att äta lite frukost snart. Bara 2,5 timmar tills jag får åka hem. Sen ska jag sova några timmar sen bär det iväg till Karlshamn, Robert fyllde år i torsdags och sak ha fest i morgon (eller idag blir det ju) Sen blir det kalas med släkten på söndag. Verkar bli ännu en trevlig helg :)

Påskhelgen i bilder...

Solen bara skiner och skiner och jag önskar att den aldrig kommer sluta. Förutom några kortare regnskurar då och då så vi får vad vi behöver :) Idag är det dock kallt om man jämför med de andra dagarna, men det är för det blåser tror jag.

Igår simmade Malin och jag en hel timme. Sen åt vi lunch på en uteservering! :) På eftermiddagen klättrade Alex i träd och klippte av grenar i äppelträden och jag planterade blommor och satte potatis. Sicken trädgårds nörd man blivit :)

Här kommer lite bilder från helgens bravader...

Påskmiddag i Alsterbro.

Lilla valpen Ferbie var med.

Påskfest på kvällen :)

 

En dag på stensö med korvgrillning och sool :)

Under tiden jag satt här och la upp bilder passade jag på att försöka laga min skrivare. Och tror det eller ej, men jag fixade den! Det krävs en redig kvinna alltså! ;)


24 April, påskhelg.

Sitter här vid datorn, lite smått bakfull och hungrig som en varg. Alex har gått bort till McDonalds och handla mat åt oss. Nu tänkte jag att jag skulle blogga lite om helgen iallmänhet och gårkvällen i synnerhet. Lägga upp lite bilder och sådär för att fördriva tiden medan jag väntar på att Alex ska komma tillbaka. Men då hittar jag inte min kamera. Jag hoppas innerligt att jag glömt kvar den hos Johan!!!

Jag får skriva om helgen lite istället så får bilderna komma senare. I torsdags jobbade jag ju natt så försökte sova bort halva fredagen när jag kom hem 8 på morognen. Det gick inte jätte bra så vid halv 1 gav jag upp. Efterlyste Alex som var spårlöst försvunnen, han kom hem, vi åt en kebab och gjorde lillebror sällskap när han väntade på sitt tåg. Sen åkte vi till stugan och fixade mulltoan och klippte gräset. Tog det ganska lugnt faktiskt. På kvällen åt vi på restaurang källaren kronan. Den kan jag varmt rekomendera! Jätte mysig lkällar lokal där väggarna var rundade och gjorda av sten. Maten var jätte god och menyn var sjukt bra. Var typ sugen på allt! Priserna var överkomliga. Det billigaste kostade typ 180 tror jag och det dyraste 245kr. Förrätterna låg på 85kr.

Igår var vi med Alex familj i Alsterbro och åt påskbufé, så himla gott! Jag har aldrig ätit påskbufé innan och var lite orolig att det bara skulle vara sill som ja ginte tycker om. Men där fanns hur mycket gott som hellst! Dessutom hade de gjort glutenfria köttbullar och jkansson och hade glutenfria mackor :) Jag mådde sjukt illa när vi åkte därifrån för godisbordet var inte mindre direkt :)

Utgång på kvällen med förfeswt hos johan. Vi dansade loss på förfesten men ute blev det inte så mycket dans sen. Men det var lika bra det för jag hade sjukt ont i fötterna av mina skor.

Nu har jag fått i mig McDonalds mat och letat upp mitt påskägg som Alex hade gjort fint med fjädrar och kycklingar. Jag hittade mitt före Alex hittade sitt, jag är bäst!

Nu ska vi cykla till stugan och sola ett par timmar innan vi ska till Alex pappa som fyller år idag.

Idag hade även min pappa fyllt 50 år om han hade levt. 50 år alltså. Tänk att han inte ens fick uppleva det. Hoppas farmor lagat en av sina underbart goda middagar åt honom uppe i himeln. Saknar er varje dag, alltid!


Glad påsk!

Nu ligger ni där och sover era sömntutor (vilket ni gör helt rätt i!), medan jag jobbar natt. Är glad att jag fick jobba inatt, iochmed VFU'n finns det inte så många dagar jag kan jobba på och jag behöver ju de här extra pengarna. Dessutom är det natt före röd storhelg så det är dubbelt betalt! Näst intill iaf :)
Fick hoppa över ridningen idag eftersom jag var tvungen att sova lite då, hade ju trots allt varit uppe sen tidig morgon. Slutade dock VFU'n redan halv 12 idag, åkte direkt till stugan och till min stora glädje kom Elina och hennes lilla Alma förbi på fika. Alma var en riktig liten sötnos, knappt en månad gammal. Tyvärr hade jag ingen kamera med mig,  hade annars jätte gärna lagt upp en bild på när jag höll det lilla knytet.

Nu har Alex och jag varit tillsammans i ett halv år. Tänk vad tiden går! Imorgon ska vi därmed festa till det ordentligt och gå ut och äta på restaurang. På lördag blir det påskmiddag med Alex familj någonstans som jag inte minns vad det hette sen utgång på kvällen. Mycket tid i stugan hoppas jag denna helgen kommer ge. Ja...så ser min påsk ut.

GLAD PÅSK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Trappor kan vara farliga...

Jag har nu den hårda vägen fått erfara varför det är negativt att ha en trappa i sitt hem. Jag ramlade nämligen ner. AJ :( Och mobilen flög under soffan och jag hade ett helvete att få ut den igen. Tur att jag inte slog mig så illa iaf. Har ont i fötterna, fingret och rumpan bara.

Har varit aktiva dagar nu när solen är framme. Har cyklat till VFU'n i lindsdal varje dag (tar c:a 35 minuter för den som undrar) sen direkt till stugan. Slitit upp en massa ogrås, åkt motorcykel, umgåtts med tjejerna och sett på när de färgar håret, varit på tippen med ett helt slät med kvistar och blad, planerat lektioner och lagat mat. Puh.

Imorgon har jag bjudit in alla på fika i stugan så nu hoppas jag verkligen att det blir fint väder! Okej, alla har jag kanske inte bjudit in för det får inte plats men jag är ganska säker på att det blir fler fina dagar i år så jag kan bjuda in till fler fikor :)


Äntligen är värmen här!

Ännu en helg börjar nå sitt slut, det går alldeles för fort när man har roligt. Har inte den här helgen varit bra så finns det inga bra heger :) Solen skiner och det är hur varmt som hellst. Idag har Alex och jag varit i stugan hela dagen lång. Det var så var,t att bikini räckte :)

 

Igår på dagen var mamma och min kusin Fanny på besök. Vi gick på stan sen lagade vi mat iho. På kvällen hade Alex och jag ost, kex och vin kväll. Något man måste unna sig ibland helt enkelt.

I fredags var min studiegrupp här, elelr en del av min studiegrupp här. Några fcik sorgligt nog förhinder, men vi hade jäkla skoj iaf! Det måste bi göra om och förhoppningvis blir vi samlad trupp då!

Sen invaderades festen av några konstiga djur......

Kvällen avslutades/fortsatte på O'learys där vi dansade ännu mer :)


Man lär sig något nytt varje dag..

Man lär sig mycket av att vara på VFU. Inte bara hur man undervisar skolungdomar, utan man kan bli rätt undervisad själv. Idag hade klassen musik och min handledare föreläste om prog-musik. Jäkla intressant. Bl.a fick jag lära mig att Bruce Springsteens musik är protest musik och inte bara sköna låtar. Man har ju aldrig riktigt lyssnat på texterna. Dessutom fick jag lära mig att Mikael Wiehes låt "Titanic" egentligen inte alls handlar om hur det stora vackra osänkabara skeppet Titinic skönk, utan låten har en dold undermening och syftar egentligen åt när kärnkraftsverket i USA gick sönder på 70-talet, trots att man sagt att det var HELT OMÖJLIGT för ett kärnkraftsverk att gå sönder... ALLT kan gå åt pipsvängen och det måste man vara förberedd på. Med det menar jag inte att man ska gå runt som han i Asterix med en sköld på huvudet för han tror att himlen kan ramla ner. Man behöver inte vänta sig det värsta, men nånstans vara förberedd på att det KAN ske.


Så kan det va...

Såg på fejjan att folk hade fått tillbaka sina tentor så nervös gick jag in på resultat webben för att se om jag klarade den. Jag kände att jag verkligen, verkligen inte ville behöva göra om den. Även om jag själv kände att det hade gått bra blev jag nervös eftersom jag hade lämnat salen så hemskt mycket tidigare än andra och kasnke därmed slarvat. Men det är sån jag alltid varit, skriver snabbare än jag tänker och det var med stor lättnad jag såg att jag klarat den! WEEI :)

Nu har jag varit och ridit, det gick väldigt bra och jag är super nöjd :) Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan planera en "p0å spåret" lektion till imorogn. Tror det kan bli jäkligt kul. Och så ska jag se över matte läxan som jag ska gå igenom med skolungdomarna. Matte är ju som bekant inte mitt starkaste ämne...:S

Saker som är mindre bra är att jag har en jobbig känsla av besvikelse inom mig och jag kan inte sluta tänka på det. Dessutom blir jag trött på mig själv att jag så lätt ska ta åt mig av saker som kanske inte alls är menade illa. Å andra sidan brukar ju ens magkänsla ha rätt..

Något sopm är bra är att i morgon kommer min studiegrupp hit och festa. Det kommer bli så jäkla kul känner jag på mig. Vi är hel flummiga och har hur kul som hellst när vi är nykra så hur kul kommer stämningen inte bli med lite vin i kroppen också.

I helgen hoopas jag på lite fint väder så vi kan fixa iordning stugan så man kan börja vara där lite.

Nej duschen var det.....


Sitter bra där bak..

Har varit ute och åkt en runda med Alex motorcykel. Körde förbi stugan bl.a. där finns en del att roa sig med om bara solen vill titta fram. Helgen skulle vara perfekt tillfälle för det och kasnke torsdag eftermiddag eftersom jag slutar redan 11.30 då.

Nu ska jag se gårdagens bigbrother sen kasnke även söndagens.


VFU och förkylning.

En ny VFU period har satt igång. Jag är i en 5a, både handledaren och eleverna verkar hur bra som hellst så jag tror det kommer bli roliga och givande fyra veckor. Dock har jag tyvärr gått och dragit på mig världens förkylning med växlande feber, hosta och mega ont i halsen såhär lagom till VFU'n startade. Men jag har kämpat mig igenom de här första dagarna och hoppas att jag ska orka resten av veckan också. Jag är inte van att vara sjuk och sjukanmäler mig gör jag inte i första taget. Då ska jag i princip inte kunna resa mig upp.
Vädret är inte på topp idag, men jag hoppas det kommer vara det igen om ett par dagar. Jag är enormt sugen på att få provåka på Alex nya motorcykel! Men lär väl ändå behöva bli frisk först så gör ju inget om det är molnit ett par dar till :P

Helsingborg!!!!!!!!!!!!!!

Är i Hbg med mina älsklings sötisar Karina och Hanna. Här kommer lite bilder från gårdagen. En askul kväll med massa dans, prat, inspelning av musikvideos och busringningar :)








 Små grodorna :P











Nu är det bara att korka upp vinet och se vad denna kvällen har att erbjuda.......

Trååkig...

Idag hade vi världens tråkigaste föreläsning. Läraren bara stod och babblade på i slowmotion om en observationsuppgift vi ska göra undervisningen. Det var precis som om hon kunde prata hur mycket som hellst om varje liten punkt men ändå fick hon verkligen ingenting sagt. Allt jag fick veta kunde jag lika gärna läst mig till i åhörakopiorna hon lagt ut på moodle, men i princip inget av det är särskilt viktigt..suck..

Nu har jag ätit lunch och är jätte mätt. Snart ska jag träffa Malin vid simhallen så ska vi simma lite, skönt. Jag har träningsverk som fan idag så jag behöver sträcka ut mina muskler!


Tisdag kväll

Ikväll har Linda varit här, vi har bakad chokladbollar, druckit saft och snackat massa strunt om allt mellan himmel och gjord. Det är mysigt med såna kvällar ibland :)

Mina armar känns förresten som spagetti ikväll, Alex drog med mig till gymmet idag och för en person som inte satt sin fot på ett gym på evigheters evigheter känns ett träningspass. Men det var faktiskt rätt roligt så jag kan tänka mig att följa med fler gånger. Det blir roligare med när man har någon som kan peppa en lite :)


Nu ska ni få höra!

Sommarens två stora händelser är klara!

Först och främst, köpte årets sweden rock biljett i helgen, nu kan man verklgien börja räkna ner på riktigt..:)

Dessutom har jag och Alex bokat resa till Sunny beach i Bulgarien!! WEEI :) Vi ska bo på ett fyra stjärnigt hotell mitt på stranden och mitt i centrum. Se bara så underbart...

20 Augusti åker vi, jag kommer längta ihjäl mig!

Idag skrev jag tenta för delkurs 4, så jäkla skönt att ha den avklarad. Efteråt firade jag och malin med ett par timmar på thai silk och åt thai bufé, så jäkla gott! Nu känns det lite ovant att man inte ha något plugg hängades över en som man MÅSTE göra. På måndag börjar praktiken, ska bli kul.

 


RSS 2.0