Alexander 24 år :)

Med risk för att låta lite töntig nu skulle jag vilja sammanfatta helgen som en riktig mysig må-bra-helg. Jag har varit ledig och jag och Alex har haft en massa kvalitetstid hela helgen. Då menar inte jag att vi bara legat i soffan hela helgen, nej, snarare tvärtom, inte en lugn stund! Vi har planerat och handlat inför Alex födelsedagskalas, hyrt film, strosat runt på Ikea, varit på förmedlingscentralen och fyndat stolar, köpt adventsstjärnor, klätt om stolar och hängt upp stjärnor, varit på student puben, gjort smörgåstårta, dukat till hela Alex släkt i vardagsrummet, haft kalas och tillslut pustat ut framför tv´n.

Här är stolarna vi köpte.

Före:

 

 

Och efter:

 

 

 

Smörgåstårtebak

 

 

 

Så här full har vår kyl ALDRIG varit..

 

 

Garnering av tårtan..

 

 

 

Min lilla glutenfria.. Dock med några räkor på, jag försöker övervinna min fobi av de små djuren...

 

 

Jag trodde aldrig att de skulle gå, men det var inga som hellst problem att duka till 15 pers i vår lägenhet..

 

 

Sen vill jag såklart avsluta med att säga GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN till min underbara pojkvän!!!! HIPP HIPP HURRA!!!!!!!!!!!Folkets jubel WOOOOOOOOOOOO :)

 

 


Besiktning.

Idag skulle jag besiktiga bilen 11.10 och man skulle kunna säga som så att jag kom VÄLDIGT tidigt. Faktum är att jag kom ett helt ÅR FÖRTIDIGT. När jag kört in bilen genom porten sa besiktningsmannen vänligt till mig att jag kunde backa ut igen och komma tillbaka igen nästa år. Eftersom min bil är rätt ny och det bara var andra besiktningen behövs den inte göras förrän efter två år. Jag besiktigade bilen förra året, alltså behöver jag inte göra det i år. Och hur ska mna ha koll på sånt då??? :)

 

Nu ska jag snart cykla iväg till skolan och opponera på mina klasskamraters läroboksgranskning.

 

Tjao :)


35,5 ihoptjänade timmar..

I helgen har jag inte socialiserat mig med nära och kära det minsta! Jag har istället tjänat pengar. I helgen har jag jobbat ihop, inte mindre än, 35.5 timmar till december-lönen. Det är inte illa. Jag är rätt glad att det är denna helgen jag jobbat för det är ingen annan heller som gjort något sådär super kul som jag behöver vara ledsen över att missa. De i min omgivning verkar mest ha tenta-pluggat, spelat dator, flyttat, flyttstädat, bytt vinterdäck och andra sådan där grejor som man gärna slipper :P

Idag har jag fikat med Elina, Malin och lilla Alma :) Malin och jag har även förberett oss inför morgondagens opponering. Hoppas det kommer gå bra, vi har ju inte världens mest ödmjuka och trevliga lärare för tillfälelt och man vet aldrig vilka slags reaktioner han kommer att få...

 

Snart ska jag till djursjukhuset för Steffen ska ta bort sina stygn och få svar på hudanalysen som gjordes för två veckor sen pga hans hemska utslag. Hoppas han inte har någon allvarlig allergi eller sjukdom! Sen ikväll ska Alex och jag mysa med fondue och vin. Det behövs lite kvalitetstid nu med tanke på att vi inte sagt mycket mer än godnatt till varandra sen i torsdags.

 

Nu är frågan om jag hinner se ett avsnitt av one tree hill innan jag ska möta upp Steffen och Roger vid stationen....


Halloweenfest!

Gårkvällens halloween fest blev jätte rolig! Här komemr lite bilder från festen och allas fina utklädnader. Det är så kul att se vad alla klätt ut sig till!

 

 

 

 


Coola rockband som "Jerrys garage" och "Mötley crue".

Uppdaterat dåligt som tusan nu. Det är lustigt det där, för det är precis som att har man inte uppdaterat på ett par dagar så faller man snabbt in i en ond cirkel och det blir extra svårt att sätta igång igen. Eller svårt och svårt är det ju inte, man bloggar ju inte för att man måste, men det blir lätt att uppehållet blir längre och längre.

Den här gången har det inte varit så att jag inte kommit på något att blogga om. Jag har flera gånger tänkt ut små blogginlägg i huvudet, men sen har jag aldrig tagit mig tid att göra ett. Nu kommer jag knappt ihåg vad det varit jag tänk, säkert meningslösa saker.. Det jag minns att jag tänkt blogga om är:

 

-De första banden till Sweden Rock är klara och gissa om jag blev glad när jag såg att ett av banden är Mötley crue! Jag har sagt hela tiden att de jag hellst vill ska komma är Mötley crue och Kizz. Det blir ju verkligen mitt guldår om Kizz också skulle komma :P

 

- Förra veckan gjorde vi en gigantisk köttfärsbiff med fyllning av tomat och paprika och lite annat. Jag tog t.o.m bild på biffen för jag skulle visa upp spektaklet här.

 

- I lördags festade jag och Alex med mamma och Robert. Vi var på ölhallen där det super coola rock bandet "Jerrys garage" spelade. Ni hör ju på namnet att det var något i världsklass! Skämt och sido var de bra. Vi hade skitkul!! Jag och Alex dansade bugg hela kvällen på ett dansgolv fyllt av 50 plussare :)

 

-Träffade Roberts kompis Tessan i helgen med. Träffade henne och hennes supersöta lilla bebisflicka Wilmah, snacka om att man blev sugen....

 

Nu minns jag inte mer vad jag tänkt blogga om faktiskt. Men jag kan ju tillägga att jag idag klippt mig och att Alex är och klipper sig nu. Spännande att se hur det blev. Sen ska vi på stan och leta utklädnadskläder till på lördag. Vi ska ha en liten sen halloween-fest eftersom jobb kom ivägen de ordinarie helgerna. Egentligen jobbar jag på lördag med. Ska börja redan 6 på morgonen!!! och sluta vid tre. Man kan ju undra hur jag ska orka gå på fest sen.. Men med ett glatt humör löser sig allt :)

Dessutom har jag påbörjat en tvåveckors bantning. Kände mig så himla pluffsig häromdagen. Får se hur det går med det, alkohol och bantning spelar ju inte riktigt samma melodi..


RSS 2.0