One tree hill 8!

Jag Älskar att jag står ut med alla reklam-mail på min mail. Nu fick jag erbjudande om "One tree hill  säsong 8", fraktfritt och för bara 379kr. För ett tag sen när jag kollade efter den kostade den 500 eller 600 spänn!. Jag beställde såklart, så nu är det bara att vänta och längta tills den dimper ner i brevlådan! WEEEI!!!

Bödasand camping.

Btw, om någon sett reklamen för årets säsong av Bödacamping och då tyckt att de känt igen någon i klippen så är det så. Alex är med i reklamen när han ger film-teamet en rundtur i vår vackra boning -tältet :) Festligt värre! Det betyder, antar jag, att de valt att ta med hos i årets omgång "Bödacamping". Både roligt men pinsamt!

 

Nu ska jag fixa iordning mitt löshår som ska få pryda min knopp under kvällens bravader!


En students tankar.

Matte-tentan igår gick väl inte så värst jätte bra tyvärr :( Vågar inte hoppas på att jag klarade den, men gud vad jag VILL att jag ska ha klarat den. Hoppas han rättar snabbt så man kan få svar snart.

Hela dagen har ägnats åt plugg och simning med Malin, vi ska ha seminarie imorgon och efter det är första delkursen av matte avklarad. Jag längtar såå tills hela denna terminen är över. Det här är absolut det tråkisgaste på hela utbildningen! Faktum är att jag faktsikt inte tyckt att nånting annat varit tråkigt! Imorgon kväll firar vi i klassen med tentaslask, det har inte blivit många sådana. Vilket såklart beror en hel del på att vi inte haft så många tentor. Men ändå, några har vi ju haft men vi har inte tentaslaskat för det. Så nu är det minst sagt på tiden! Annars är man väl ingen riktig student hehe :) Länge sen som fan sen man var ute och dansade över huvudtaget. Får nog gräva ända bak till våras om inte ännu längre om jag ska hitta när jag var ute senast i Kalmar. Annars var jag ju ute i Halmstad i somras och Växjö på möhippan.

Nåväl snart kommer Alex hem, då blir de lite mat sen ikväll blir det mys hos Ellen :)


Så här blev det.

Igår firade vi med ost och kex, vin och annat smått och gått.

 

 

Och jag fick ögonkrämen i serien av ansiktsprodukter som jag rekomenderades på min ansiktsbehandling :)

 

 

Idag har vi duschat och klippt Steffen så han krympte några storlekar. Vi har städat, gått en promenad till Robert och kollat på hans nya dator och ätit middag hos Alex pappa. Alldeles för lite plugg för att vara dagen före en tenta.. Skäms på mig. Hoppas, hoppas jag klarar den ändå, jag vill verkligen inte behöva räkna mer matte!! Det är ju pisstråkigt..


Me and you forever!

Här sitter jag ensam en fredag kväll. Inte vilken fredagkväll som hellst heller. Det är ettårsdagen för mig och Alex. Tänk att vi har haft ett helt underbart år tillsammans fyllt med små semestrar som Åre, Sweden Rock, Bödasand och Bulgarien, mängder av diskussioner och samtal om allt mellan himmel och jord, skratt och gråt, underbara kvällar med kompisar och underbara kvällar bara för oss med mat, mys, spel och film. Buggkurser, gymträning, promenader, grillkvällar i stugan och mindre roliga gräsklippardagar i stugan, tid av saknad när vi varit ifrån varandra och tid av glädje när vi varit nära varandra. Överaskningar, ibland dåliga men oftast bra :) Jag menar det verkligen när jag säger att jag ser fram emot ännu ett år med min fina, snälla, snygga, sexiga, roliga, glada oemotståndliga Alex :) Jag älskar dig!

 

 

 

 

 

 

 

Men som sagt, ikväll är jag själv. Alex är iväg på jobb-kryssning så vi får fira imorgon istället :)


Sötis är sjuk :(

Min lilla bebis har blivit sjuk :( Ända sen i måndags har Steffen haft dålig aptit och inte kunnat bajsa. Så igår när han ylade när han försökte för det gjorde så ont var det dags att ringa doktorn. Fick en tid på Läckeby djursjukhus klockan 20.30 i går kväll. Där blev han sövd för första gången i sitt liv medan han undersöktes. Hans analsäckar var rejält inflamerade så han har väldigt ont, han vaknade nästan när han var nersövd när veterinären tryckte där så ont gör det visst. Prostatan var också väldigt stor också men veterinären trodde inte att den var problemet. Nu har han fått smärtstillande och antiinflamatorisk medicin utskriven och en tratt på huvudet som han inte alls tycker om eller förstår sig på. Går in i väggar hela tiden den sötisen. Inatt har matte (jag) inte fått en blund. Han har gnällt och vandrat runt heeeela natten. Jag känner mig full typ så trött är jag. Och jag som verkligen måste plugga till matte-tentan. Hur lätt är det när man inte kan tänka. Dessutom är jag fortfarande väldigt orolig för han vill verken kissa eller bajsa idag.. ger det ett par timmar sen får jag väl ringa veterinären igen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Blogg är bra att ha.

Jag har kommit på att det bästa med att en blogg är att man enkelt kan ha stenkoll på saker som skett under årens och månadernas lopp. Både i text- och bildväg. Idag läste jag mig t.ex. till att det var redan den 21 oktober som det började snöa förra året, info på min egen blogg. Det är alltså bara tre dagar dit om det skulle bli så i år. Håll alla tummar och tår ni har för att det inte ska bli så i år!

Dessutom kunde jag enkelt ta reda på vad det roliga hotellet med riverdance uppvisning och trerätters i Dublin hette eftersom min mamma ska dit i April och jag ville tipsa henne om det. Stället heter Arlington hotell och är ett absolut måste ifall man skall resa till Dublin.

Nu skall jag springa (eller halta) ner till tv´n och se "a secret life of an american teenager".

Tjao!


Om smärtor och stundande paradis..

Bara en vecka kvar till matte-tensta, imorgon ska Malin och jag plugga heeela dagen! Hoppas på en mängd klarheter. Idag kommer jag då inte plugga särskilt mycket, det blir mat och canasta hos Malin och Johan ikväll, weei :)

 

Jag tycker otroligt synd om mig själv och mina stackars ben. Knät värker så mycket att jag verken kan ligga sitt eller stå på ett och samma sätt i mer än typ 3 minuter innan det börjar bli olidligt, trappen kan jag inte gå i och vår hiss är mega långsam. Dessutom skulle jag epillera mina ben igår och på något sätt har jag fått rejäla sår på smalbenet som svider nåt fruktansvärt. Antingen har jag lyckats dra med skinnet eller så är det någon form av brännskada. Stackars mig va?

 

Men nu till något betydligt roligare!!!! En fantastisk nyhet helt enkelt :)

Den 9 januari sätter sig jag och Alex på ett flygplan som tar oss till andra sidan av jordklotet, till den här underbara platsen...

 

 

 

Och bo på det här hotellet...

 

 

Någon som kan gissa vart det är?

Playa del carmen i Mexico!!! :)


Rasande!

Igår kväll, precis när jag gått och lagt mig för att sova eftersom jag skulle upp och jobba idag kommer ett gäng fulla, hänsynslösa grabbar hem och tänkte festa lite. Jag blev fullkomligt rosenrasande!! Vad tänkte dom med egentligen? Jag hade bokstavligen sagt till Alex att jag inte ville att de skulle vara här och festa när jag kom hem eftersom jag ville ha lugn och ro så jag kunde somna eftersom jag skulle upp och jobba dagen efter. Att ett hårdrocksband spelade några våningar under mig kunde jag tycka var tillräckligt med oväsen. Så när jag vet att de lämnat lägenheten skickar jag iväg ett sms att jag är påväg hem och ska sova. Och ÄNDÅ kommer dom idioterna upp. GAAAHHH!!! Det här är ingen jävla fritidsgård bara för vi bor mitt i centrum, utan vårt HEM! Tror jag kunde slappna av och somna sen eller, jag var så jäkla arg och besviken.

Idag är Alex mega bakfull och spyr och mår precis som han förtjänar, hoppas de andra gör det med! MOHAHAHAHA!!!


Matte, inte riktigt min grej...

Dålig uppdatering här.. Har inte fått några bra idéer på något att blogga om. Har blivit mest plugg i veckan. Den här matten alltså, hur tusan ska den gå?! Jag fattar ju de talen läraren går igenom och så men så kommer jag till nästa tal och då sitter jag där som ett frågetecken igen och fattar inte alls hur jag ska göra! Ändå är ju allt så självklart när jag fått det förklarat för mig. Men det är ju ingen som kan sitta och hjälpa mig på traven på tentan direkt så jag måste verkligen lära mig det här. Tänkte dra och simma nu (tråkigt att göra det själv men Malin jobbar) sen får jag väl sätta mig och försöka mig på några tal helt på egen hand innan det är dags att jobba..

Vid lunch kommer förmodligen en mega jätte super rolig grej att ske! Vill inte säg något ifall det inte blir som jag hoppas.. Håller alla tummar och tår jag har! :)


I fell in love...

....AGAIN!!! Jag älskar mina nya skor!

 

 

Fick äntligen med mig Alex till Hansacity i söndags och både han och jag blev lyckliga ägare till ett varsit par nya skor :) Åt middag hos Alex pappa med som vi brukar på söndagarna, denna gången fanns där fem små yttepyttesmå schäfer-valpar. Endast en vecka gamla. De såg ut som små korvar typ hehe. Så söta. Längtar tills om c:a tre veckor när man kan busa och leka med dem :)


Idag var det dags!

Idag utnyttjade jag äntligen presentkortet på parelle som jag fick av mina vänner när jag fyllde 25. Presentkortet gav mig en helt underbar ansiktsbehandling! Efteråt var jag som en helt ny människa, eller mitt ansikte var som ett helt nytt ansikte. Stundvis var det lite smärtsamt, när hon tryckte porer och plockade ögonbryn. Men resten av tiden bara njöt jag av ångbehandling, massage, ansiktsmask, krämer, rengöring. Ja, hela kittet! Dock finns det en mängd, stor mängd hudvårdsprodukter jag mer än gärna vill ha nu och de är inte snälla mot plånboken. Svindyra för att uttrycka mig milt! Men jag får väl köpa lite åt gången så kan jag väl tillslut ha min egna lilla ansiktbehandling varje kväll. Jag vet vad jag kan önska mig i julklapp med, det är ju bra :)

 

Jag och Malin köpte kort på simhallen med idag, så nu kan vi simma hur mycket vi vill för bara 99kr i månaden. Asbra ju!


Besvikelser

Nu har jag jobbat två kvällar och det har flytit på bra. Vi tar det lugnt så vi (jag och pojken och jag och familjen) ska vänja oss vid varandra. Det känns skönt tycker jag. Det är ju ändå riktiga människor med riktiga känslor man jobbar med och det är specielt det där, att komma in helt i en annan familjs liv och hem. Dock blev jag förtvivlad igår när jag insåg att jag ska jobba HELA julhelgen och en del i mellandagarna med. Vi snackar alltså 23, 24 och 25! Det är så fruktansvärt orättvist. Jag var osäker på om jag ville åka någonstans i i december för jag så himla gärna ville vara hemma och fira jul, med min familj, med Alex och med Alex familj. Nu kommer jag antagligen missa allt för att jobba. Snacka om att jag hellre hade viljat vara utomlands då... En annan sak som gjorde mig lite ledsen igår är att jag och en kompis som också jobbar helger jobbar olika helger i Halloween, vilket betyder att blir det en halloween-fest kommer en av oss inte kunna vara med alls. Det suger verkligen, för jag vill skitgärna vara på en halloween fest! Det har man ju pratat om ett bra tag nu och tom bestämt vad man skulle klä ut sig till.. Och pga jobb missar jag den i HBG med, jobbar visserligen bara till halv 3 men känns lite sent att åka då. Plus att jag måste stå till förfogande hela helgen ifall det behövs att jag jobbar. Är egentligen min jobbhelg så att säga. A ja, livet är fullt av besvikelser, bara att lära sig antar jag...

 

Men en rolig, fast något otrolig sak är att jag fick VG på bioligdelen på tentan med! Misstänker nästan att hon skrivit fel, men det kan man väl inte göra. Asgött att ha klarat den iaf! Snart ska Malin och jag simma. Känns skönt!

 

/Jeanette


Joe Labero i Kalmar!

Lugn och härlig helg som började med mat, vin och canasta hemma hos oss i fredagskväll. I lördags blev det en tur till stugan för att klippa gräs och plocka nu-äntligne-mogna-vindruva som jag, idag faktiskt, stått och kokat saft av, Hoppas den blev bra!

Efter vi varit i stugan tog vi på oss mc-kläder och tog hojen över till Öland där det var skördefest hela helgen. Mängder av bilar och långa köer som vi bara körde förbi utan problem. Det är motorcykel man ska ha vid köer alltså! Vi åt kroppkakor till lunch på ett mysigt ställe ute på ölandslandsbyggd sen kollade vi lite på en marknad vid eriksörecamping. Blev en rätt lång mc-runda och det kändes i rumpan efteråt men gud vad härligt det ändå är! Och vädret var ju perfekt med.

Igår var vi och tränade och på rallylydnad under dagen. Sen gjorde Alex risotto, han är MÄSTARE på risotto! :) Och på kvällen var vi i Kalmarsalen och såg JOE LABERO!!! Det var ashäftigt. Man sitter där och tycker man tittar överallt för att inte missa något, ändå är det HELT omöjligt att se hur han gör. Skulle vilja berätta om alla hans häftiga trollerikonster men det skulle bara bli flimmigt och obegripligt och dessutom har jag inte tid så jag struntar i det! Nu ska jag äta lite lunch, sen är det dags för mig att åka och jobba första dagen på mitt nya jobb. Wish me good luck! :)

 


RSS 2.0