Ny cykel!

jag var inne på team sportia precis och ut kommer jag med en sprillans ny cykel!:-) cyklade hem snabb som en blixt på den. Kommer inte vara några problem att cykla mellan huset å skolan med den cykeln inte :-) Var på hagbloms och beställde de sista tapeterna, nu behövs det bara lite färg och redskap sen är vi redo att sätta igång:-)

Om tapeter, jobb och med en sambo på vift..

Det verkar gå längre och längre tid mellan blogg inläggen, börjar jag tröttna tro? Känns aldrig som om jag har tid och ro att sätta mig, men det är väl egentligen bara en prioteringsfråga. Vi får la se om jag kommer igång igen.

Husflytten närmar sig med stormsteg! Vi har varit runt och tittat på lite tapeter men det är inte lätt att bestämma sig alltså! I helgen blir det en sväng igen och då hoppas jag att det kommer klarna och rätt tapeter följer med hem. Saken är den att de tapeter som jag än så länge tycker är allra snyggast kommer från RUSTA men man är ju lite skeptisk till att handla där. Ifall det inte är bra kvalitet och så när det är så billigt. Är det någon som vet något om kvaliteten på RUSTA tapeter??

Den här veckan har jag jobbat tre dagar på fritids på Djurängsskolan och det har varit så himla kul! Annars brukar jag ju tycka fritids är lite långtråkigt men här kom man in så bra och barnen var öppna så man lärde känna dem fort. Dessutom var jag själv största delen av tiden och det är ju alltid kul att få ta ansvar.

Har varit själv två nätter med för Alex har varit i Jönköping och jobbat. Men idag kommer han äntligen hem! :) Konstigt att man kan sakna någon så efter bara två dagar. Men man ska väl ta vara på tiden då det ännu är så, att man sakanr varandra menar jag. Vi ska äta på det nya Mexikanska stället här i Kalmar ikväll. Se om man får lite Mexico-känsla då. Längtar tillbaka jätte mycket! Får hoppas våren kommer hit snart.

 


hund

I bland är det mindre kul att ha hund. T.ex. när hunden ifråga får tag i en soppåse, biter hål, äter upp innehållet och sedan spyr på natten och ligger och gnäller konstant frånklockan 3 tills det är dags att gå upp så matte inte får en blund...detta hände mig inatt. Nu är jag super trött och ska snart bege mig till skolan. När han igår charmade gubben vi ska köpa huset av totalt med sin nyfikenhet och glädje, så var man istället en stolt matte:-)

Mexico i bilder, del 1.

 

Playa del carmen

 

 

Games night på hotellet.

Jag kom trea och vann en mina sombrero :)

Påväg till Cozumel

Snorkling på Cozumel

Riktig Tacos, på Mexikanskt vis!

Frukostbuffe, mums!

Tulum

 

Ruinerna i Coba

En cenote

Åker linbana

Akumal

 

Nej nu får det räcka för idag!  Tar ju sjuttio år att lägga upp EN bild, men det finns fler som jag vill visa så är nog möjligt att jag fortsätter en annan dag. Vare sig ni vill det elelr inte :P

 

 


RSS 2.0