Suprise!

Idag blev jag överaskad! Jag hade kunnat bli ännu mer överaskad om inte dumma jag glömt att hämta ut ett paket på posten. Fick nämligen en avi för flera dagar sen och jag var helt säker på att det var en gåva från en tidning jag tänkt prenumerera på några månader. Men så idag fick jag sms från Maria som undrade om paketet inte kommit fram än? Först fattade jag ingenting men så kom jag på avin jag fått. Så fort jag slutade jobbet körde jag till pressbyrån och hämtade mitt paket. Det innehöll min 25 års present från Maria, weei så glad jag blev :) Jag fick jätte snygga armband och en STOR förpackning snygga ögonskuggor. Dessutom låg där ett jättefint bröloppsfoto på Maria och Jan som gifte sig Las Vegas den 25 juni. Stort grattis till er och lycka till i ert fortsatta liv tillsammans! Och tack så mycket för presenterna!

Tänk så ännu mer överaskad dumma jag hade blivit om jag gått till posten, hämtat paketet och trott det var en gåva från en tidning för att sen när jag öppnat det inse att det var en 25 års present till mig från Maria! :) Men överaskad och glad blev jag verkligen ändå :)


Oskulden skall tas..

Hör och häpna kära vänner men NU ska jag se min första Harry Potter film. Låt oss se vad jag tycker. Jag har absolut inga som hellst förväntningar...spännande...

 

Innan jag playar vill jag bara avreagera mig lite snabbt. VARFÖR I HELA HELVETE KAN DET INTE VARA FINT VÄDER MIN SISTA LEDIGA HELG DENNA SOMMAR NÄR JAG OCH ALEX TÄNKT ÅKA TILL BÖDA OCH CAMPA?????????

 


Väl valda ord.

När jag var på skolavslutningen hos min VFU-klass delade klassföreståndare Jonas ut en ros och ett inplastat pappar med skolfoto och en dikt. Även jag, hans lärarstudent fick en ros och ett sådant papper. Jag gillade dikten, den sa allt viktigt som behövs sägas och nu tänker jag skriva den här.

 

Jag önskar dig inte guld, mitt barn

ej heller pengar och makt.

 

Jag önskar dig modet att vara dig själv

och stå för det du har sagt.

 

Jag önskar dig inte en stenfri väg,

men kraften att vägen gå.

 

Jag önskar dig vänner i rikligt mått

och vänner att lita på.

 

 


Hatar!

GAAAH!! Jag blir så arg. Vet ni vad jag hatar antagligen mest i hela världen? När jag jobbar en heel natt21.40-08.15, trött så jag ser i kors hela natten, men sedan, när jag kommer hem och äntligen lagt mig i den sköna sängen, DÅ är jag klarvaken utan minsta närhet till sömn. Så har jag legat några timmar nu men så gav jag upp. Så nu sitter jag här vid datorn arg som ett bi istället. Snart ska jag dessutom på en arbetsintervju till ett jobb som jag antagligen inte vill ha.

Funderingar mitt i natten.

Vad tråkig min blogg är nu förtiden...uppdateringarna är glesa och det känns som om jag alltid skriver om samma saker, t.ex. att jag önskar fint väder till helgen. Och vet ni vad, det är precis vad jag tänker skriva i detta inlägget med, jag önskar fint väder till helgen!!! Hör ni det vädergudar? Jag och Alex ska tältcampa och då BEHÖVS det faktiskt fint väder, så det så!
Östersjö festivalen var kul men jag var där alldeles för lite. Och när jag väl var där var jag alldeles för rund under fötterna. Dock var det mysigt att vara inne och kolla på marknaden på lördagen, hittade en hatt som jag älskar och jag och Alex köpte varsit halsaband där vi graverade in våra namn :) Kändes däremot som om marknaden var väldigt mycket mindre än den brukar? Undra om det stämmer eller om det bara är jag som blivit större? Ibland så verkar ju saker större när man är liten och mindre när man är stor..
Jag slogs av en fundering innan idag, tänk om inga människor i hela världen skulle göra lumpen, då hade ju ingen lärt sig kriga och hantera vapen, skulle vi ha mindre krig då?

Idag, imorgon och efter det..

Idag tog Steffen och jag en promenad till Alex jobb för att äta lunch med honom, Alla på hans jobb har semester så han är själv på kontoret, det tycker han visst är lite ensamt. Tur att han har en flickvän som gärna kommer och gör honom sällskap :)

 

Nu är det snart dags för mig att åka och jobba hela kvällen lång. Imorgon är jag ledig, då har jag och ALex varit tillsammans i 9 månader och det ska vi fira med att gå och se teatern i krusentiernska trädgården "ett makalöst brölopp". Var på teatern där förra året och den var jätte rolig så jag hoppas att den är det i år med! Och att det inte regnar förståss!

 

I helgen är det äntligen dags för Östersjöfestivalen, dock ser värdeprognoserna inte så värst bra ut... Hoppas på en drastisk förändring för jag vill inte ha sånt väder som det var förra året och det är jag nog inte ensam om!

 

Jag har stooooora planer på G i mitt lillahuvud jag hoppas innerligt att det kommer bli nånting av dem också och inte förbli en ouppnålig dröm....


Så gick det i Halmstad :)

Det blev en kanon helg i Halmstad! Vi har grillat, spelat Alias, spelat kontrakt-rummy druckit en massa gott vin och öl, spelat minigolf, blivit bjudna på lunch hemma hos ett trevligt gammalt par, solat, kastat vatten på Johan, jagat en bortsprungen Steffen, blåst såpbubblor, dansat loss på "Mårtenssons" (en nattklubb innne i Halmstad) och igår när det regnade och vi var bakfulla och trötta efter att ha kommit hem klockan 4 på morgonen satt vi inne i en mysig liten stuga och spelade canasta, åt popcorn, drack cola och hade tända ljus. Dessutom vann jag och Alex och det är ju alltid kul att vinna! :) Men det var en väldigt jämn omgång. Sen städade vi stugan och packade ut oss själva och våra grejer i bilen och började köra hemåt Kalmar igen. Som sagt, en kanon helg i Halmstad!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Halmstad!

I helgen ska jag; Malin, ALex och JOhan åka på utflykt igen. Vi ska till Halmstad och bo i stuga hela helgen :) Vi hoppas på fint väder så vi kan sola, bada och leka på dagarana och grilla, dricka öl och vin och sitta på uteserveringar på kvällarna. Skulle det vara för mycket begärt?

Idag har jag packat inför Halmstad, dessutom...Har jag varit hos frisören och satt i mitt löshår! Weei :) Jag känner mig jätte fin i mitt långa hår :) Dock fatta jag inte hur jag ska lyckas sätta i det och göra det såhär fsnyggt själv...:S

Nu väntar jag på ALex som jobbat lite idag så vi kan käka lite lunch innan vi ska bege oss...

 

Trevlig helg! Puss!

 


Datorspel, nöje?

Igår beställde jag löshår. Weei :) Hoppas det kommer idag och att jag valt rätt färg! Det är sånt med clips som man sätter dig och tar bort själv lite som man behaga.
Första löparundan igår sen innan sweden rock. Det var tungt men kändes riktigt bra efteråt! På kvällen tog vi ett par öl men Robert och en kompis till honom från Karlshamn och hans tjej på Harrys. Det var trevligt.
Imorgon har Alex för sig att han ska spela datorspel med min lillebror. Vad är det med dessa pojkar? Hur kan man prioritera att sitta framför en jäkla dator. Sitta framför datorn är väl något man gör när det absolut inte finns nånting annat att göra, eller? Jag försökte iaf intressera mig för hans datorspelande igår och frågade hur spelet gick till. Men det kunde han inte riktigt ge ett svar på så jag gav upp.. Nåväl, är väl bara att acceptera att alla intressen förstår man sig inte på. Skulle egentligen sovit i stugan, men får väl göra det idag istället så de får ha sin datorstund ihop de arma stackarna :P Bara Alex fixar så jag kan sitta vid min dator, har massvis med bilder jag vill framkalla och regnar det inte ska jag gå på friskis utomhus gympa med :)

Sommartider.

Länge sen det blev någon uppdatering här.. Det ges inte så mycket tid vi datorn såhär i sommartider. Inte ens kollat facebook eller något sånt på flera dagar. Förra veckan sov vi några nätter i stugan. Så himla mysigt att vakna och bara kunna öppna, släppa ut Steffen och sätta sig på verandan och äta frukost i lugn och ro. Livsnjutning på hög nivå.
Helgen bestod i princip av enbart jobb. Skrapade ihop 34 timmar. Jag var dödstrött igår vill jag lova. Inte för att man sliter ut sig rent fysiskt, men man blir extremt trött psykiskt. Och den tröttheten är svårare att göra sig av med. Fysisk trötthet är ju bara att vila och sova bort. Så igår blev jag inte det minsta ledsen när jag såg att det var regnigt och mulet ute. Jag lämnade blod (och spädde på min trötthet lite) sen kom Malin och vi köpte McDonalds och såg på "Tusen gånger starkare". Otroligt bra film som verkligen skildrade könsskillnaderna i skolan. Se den! Framförallt alla lärare borde se den!
På kvällen gick jag och Alex en långrunda med Steffen bort till Långviken. Tanken var att vi skulle bada men det blåste så var inte så sugna på det längre när vi väl kom fram.
Vi diskuterade vart all tid tar vägen. Det känns som vi alltid har något att göra och som om tiden aldrig riktigt räcker till. Och då har vi inte ens några barn utan bara oss själva. Hur tusan får man tiden att räcka till när man har ungar också?

Sista helgen som gräsänka.

I fredags hade Malin och jag en hel dag på Ölandsdjurpark. Vi kollade på djuren, åkte karuseller, badade och strosade runt. Jätte rolig och mysig dag, verkligen!
Sen körde vi till mediamark och jag köpte en epilator! :) Nu jävla ska jag bli hårfri. Inte för att jag är något slags apliknande djur, men hår vill man ju aldrig har. Utom på huvudet då förståss.
På kvällen körde jag till Karlshamn till min kära mor. Vi såg "streetdance" en film helt i min smak! Man blir så jäkla sugen på att dansa!
Idag har jag passat min brorsas ungar medan de la nytt tak på mors hus. Sen åkte jag med Povel hem och badade med Neo i deras pool. Asgött! Lätt att jag ska ha en pool när jag blivit stor och köpt hus :)
Nu ska jag med lillebror på grillfest.
Och här kommer det bästa: I MORGON KOMMER ALEX HEM!!  Snacka om att han är efterlängtad! Men först ska jag ut på sjön med mina kusiner och sen ska vi äta mat där. :)

RSS 2.0