testar min nya mobil.

Idag har jag skaffat mig en monster telefon, m.a.i. en samsung galaxy s2. Jag har ingen aning vad jag ska med en sån mobil till men än så länge har jag kul. Alex tycker kanske det är mindre kul eftersom jag är nästintill kontaktbar och så behöver jag ständigt hjälp med något. Nu testar jag att blogga från mobilen och ska testa lägga upp en bild med. Jag har ingen aning hur det.kommer bli:-)

Jag har något viktigt att berätta!!!!1

Få dagar pirrar det i kroppen så mycket som det gjort idag. Hela dagen var en lång väntan. Klockan 16.00 träffade vi, Alex och jag, mäklaren och säljaren i mäklarens konferrensrum. En timme senare var papprena påskrivna och jag och Alex ska nu bara vänta, längta och planera i lite mindre än tre månader sen får vi flytta in i vårt alldeles egna superfina hus! Det är svårt att smälta att man just tagit ett så här stort steg i livet, men jag har en otroligt stark känsla av att det här kommer bli något alldeles underbart bra!

Jag önskar att jag kunde lägga upp bilder på huset, men de är redan borttagna från hemnet. Imorgon ska vi till huset och få lite privat genomgång av husets alla skymslen och vrår, kanske att man kan ta en liten bild då.. :) Åh vad jag längtar.

Den här vintern kommer nog gå fort. Om två veckor reser vi till Mexico och när vi kommer hem är det bara att börja packa och välja tapeter och färg och annat skoj, sen börjar flytten och sen är det vår! WEEI! :)


Tenta och gamal bilder.

Nyss hemkomemn efter att ha skrivit fysik-tenta. Det känns som det gick jätte bra så det hoppas jag också att den gjorde! Snart ska jag gå på stan med lillebror och handla julklappar sen blir det julmys hos Linda, med julklappsspel och julfika :)

 

Häromdagen fick jag en lite hyacínt av Alex, med motiveringen, "för den är liten och söt precis som du". Det tyckte jag var rart :)

 

 

Alex har fört över bilderna från sin telefon, så här komemr lite gamal bilder :)

 

 

 

Iprem och sitt föl :)

 

 

Modige-Alex som också vågade sätta sig på hästryggen :)

 

Det fanns visst itne aå många bilder. Trevlig helg gott folk! :)

 


Julen närmar sig..

Nu börjar julen bli minst sagt påtaglig här hemma hos oss på Larmtorget. Granen är klädd och mysfaktorn på topp.

 

 

 

 

 

 


Spontan öl på Mollys.

Gårkvällen blev inte riktigt som planerat med väldigt trevlig! :) På morgonen hade Alex lånat ett par vantar av en av våra grannar och svettiga och dana efter gårdagens gympass gick vi dit för att lämna tillbaka dem. Vi blev inbjudna att kolla på lägenheten och sedan även på vin. Storasystern i familjen, som varit Alex klasskompis i småskolan, kom också hem och vi bestämde oss för att dra till Mollys och ta en öl. Men DÅ stack vi åtminstonde hem och duschade först :) Tänk vad kul det kan bli med lite spontanitet! Både Li och Tove var jätte trevliga tjejer så det blev som sagt en trevlig kväll :)

 

Nu ska jag snart sticka till skolan igen. Ha de gött :)


Helgen.

I fredags var Alex och jag på bio och såg contagion. Den handlade om att stor del av världens befolkning blev smittade av ett dödligt virus och folk dog som flugor tills de lyckades hitta ett vaccin. Jag måste medge att jag varit lite noggrannare med att tvätta händerna denna helgen....

 

I lördags var vi på stan och kollade julklapparoch gjorde sen ett snabb-besök i Malin och Johans lägenhet. På kvällen var vi lite sugna på att träffa vänner och hitta på något, men det var visst ingen som ville hitta på något med oss (antingen hade de lämnat Kalmar eller så var de mitt uppe i ett flyttkaos). Men vi misströstade inte, vi fick roa oss själva istället och det gjorde vi så bra så :) Åt gott, såg film sen spelade vi spel till sent på kvällen med diverse smakigheter till. T.ex. spelade jag Risk för första gången. Självklart vann Alex, precis när jag började fatta tänket hade Alex så gott som occuperat hela världen och det var bara för mig att ge upp..hehe. Men sen spelade vi TP och då vann jag :)

 

 

 

Igår hade vi en hel halv-dag (kan man säg så) i Alex mosters stall. Redan förra helgen bestämde vi att jag skulle komma och provrida hennes häst Iprem om jag var ledig denna helgen. Det var så himla mysigt bara att vara där, hästar är verkligen underbara djur! Steffen var super nöjd med, han fick springa lös hela dagen i leriga hagar. Så till själva ridandet.. Jag var riktigt nervös innan jag skulle rida för jag har hört många skräckhistorier om denna häst. För inte så länge sen var den helt omöjlig att rida tydligen. Så med hjärtat i halsgropen satte jag upp. Gick lite skrangligt i början, men efter att ha kortat stigbyglarna och känt efter hur hästen fungerade gick det hur bra som hellst!! Jag kunde inte ens förstå varför jag varit så nervös. T.o.m. galoppera gick jätte bra! Helen sa att hon kunde var svår att få stopp på och att det kunde gå fort, men inte då. Galoppen var jätte lugn och fin och jag testade att komma fram och sakta av flera gånger i båda varven och det var inga som hellst problem med något av det. Det var så himla roligt och jag längtar redan till fredag när jag ska rida Iprem igen.

Det roligaste av allt var att Alex minsann testade rida också. Han travade t.o.m :) Skumpade runt som en studsboll på Iprems rygg hihi :)

Nu ville jag ju lägga upp bilder, men när jag kollade kameran fanns inte bilderna vi tog där. Då kom jag på att vi ju tog med Alex mobil, Typiskt!

 

Nej nun måsta jag skynda mig att göra iordning mig, skolan börjar kl 10.00!!


RSS 2.0