Dan före dan före doppare dan..

Inte imorgon men i övermorgon, då smäller det! Klockan 11.00 skrivs papprena, sedan är huset VÅRT!!! (Eller egentligen till största delen bankens men den lilla detaljen hoppar vi över :P)

Här hemma ser ut som andra världskriget, bombnedslag, en jävla röra (kalla det vad du vill) och det ska bli så himla skönt att få nycklarna så man kan börja köra iväg kartonger. Så man kan få plats med nya... Har packat och packat men det är endå lika mycket kvar...Märkligt fenomen det där.

Idag har jag varit duktig och fixat iordning med alla papper, satt in dom i pärm under olika flikar och sånt där kul ni vet. Jag är gräsänka (som vanligt), den här gången är Alex i Linköping och jobbar. Tur  att jag har mitt kära 90210 och Bigbrother att kolla på ikväll :)

 

Tjao!


Försäljning!

Mindre än en vecka kvar tills vi får huset nu, längtar ihjäl mig!

La precis ut en annons på blocket om min kolonistuga, håll tummarna för att den ska bli såld fort nu! Kanske DU vill köpa en super mysig liten stuga så Du får spendera sommaren utomhus i en trädgård istället för inomhus i en lägenhet? :P

Eller vill du kanske köpa min cykel, inga större fel på den, bara lite rost eftersom den stått ute året om jämt sen kasnke växlarna skulle behöva ställas in. Men dem funkar ju, lite lätt att cykla med även på treansväxel.

 

Upps helt plötsligt blev min blog en försäljningssida :)

 

Imorgon ska jag och Alex åka med några kära vänner till Bodaborg och leka av oss ordentligt, sen kommer mamma på söndag.

Pratade med Karina igår, förr brukade vi alltid åka till Gotland och tälta några dagar varje sommar. Så himla kul var det!! Vi borde ta upp den traditionen igen. Här sitter jag och min lilla prinsessa utanför vårt tält första gången vi var där (antagligen rejält bakfulla)

 

 


fan, fan, fan!

Trots en underbar helg sitt jag här bitter och nedstämd. Idag upptäckte jag att någon stulit min cykel! Min nya finns cykel som jag inte ens fick ha En Vecka! Jävla idiot! Borde vara förbannad men känner mig bara så jävla ledsen.jag vill ju ha min nya cykel:-( snacka om att tycka synd om sig själv, folk är sjukaoch dör runt om i världen och jag är ledsen för en jävla cykel. Hoppas nu bara den går på försäkringen så jag inte kastat 5000 rakt i sjön!

mys-lördag

Underbart väder ute, perfekt för korvgrillning i värsnärs! Vi har även varit runt och kollat på soffor och hittat några riktigt snygga som skulle passa som perfekt till vårt hus. Längtar helt sjukt mycket tills vi får det! Den 15 blir det, alltså mindre än två veckor!! Snälla tid gå fort :-)

RSS 2.0