Dagen efter..

Det blev en kul kväll igår måste jag säga. Lite full blev man allt med och det straffas jag för idag, huvudet känns tungt och det är inte kul att ränna upp och ner i trapporna idag (har såklart bokat in tvättid denna söndag, smart Jeanette!) Jag, Malin och hennes två killkompisar Johan och Alex satt på pipes och drack öl och snacka skit. När vi skulle gå blev jag helt förtvivlad när jag upptäckte att min jacka var sönder! Den gick inte att stänga, flera stycken försökte hjälpa mig, t.o.m bartendern, men det gick bara inte. Min jacka funkar som så att det är två spänn-flärpa, så för att stänga måste båda vara där nere så drar man liksom bara upp den ene. Det tänkte ju inte jag på, men Johan kom på den smarta iden att dra ner båda och SEN knäppa. Jag blev överlycklig när han lyckats "laga" min jacka :)
På hemvägen skickade jag sms till Malin och idag när jag läser mitt sms (som inatt kändes så klokt och självklart) undrar jag om hon över huvudtaget alls fattade vad jag menade.. Såhär stod det: "Jag skriver hej om några min ämnar är jag död okej?" Och en stund senare skrev jag "Geh:)"
Jaa... jag var helt enkelt lite mörkrädd och tänkte att om nåt händer så är de ingen som kommer upptäcka det förrän imån, så tänkte jag att om jag skriver till Malin att jag skriver hej när jag kommit hem så kanske hon förstår att nånting hänt mig om jag inte gör det.

Idag kanske min brorsa köper en bil, den ser fin ut på blocket, ska åka och kolla på den vid 15.30. Sånt är kul tycker jag.

Nåväl nu är det väl typ dags att gå ner i tvättstugan igen.

  PUSS

Kommentarer
Postat av: karina

haha varför e man inte förvånad utav dina sms?!

fan vad snygg du e i ditt hår!!

Ska med till frissan imorgon :D

2010-03-01 @ 18:44:35
Postat av: Jeanette

haha jadu, är det nån som inte kan skicka sms på fyllan är det vl jag kanske..hehe

Tack! Du kommer med bli snygg tror jag allt :)

2010-03-03 @ 08:44:05
URL: http://nettansegenlilla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0