Lite vår-update

Det är så härligt med vår! I helgen har vi fixat iordning på framsidan, nu fattas bara sten och blommor sen är det klart och jag känner att jag kommer bli så nöjd. Redan i morgon ska Alex hämta sten och fylla "rabatten" med, då kommer Ellen hit och passar Devin. Alex hade en vision om att han skulle kunna hämta och lassa av stenen och samtidigt ha hand om Devin. Jag tvivlade lite och kontaktade Ellen...:P
Det går bra på jobbet och det är jätte kul. Det verkar gå bra för Alex och Devin här hemma med. Hittade lite bilder i kameran som tyder på att de verkar ha skoj iaf. Bland annat den här..
 
 
Devins utveckling går framåt i rasande fart. Tror inte det dröjer länge nu tills han kryper, han kämpar iallafall för fullt för att lära sig! Under tiden flyger han fram i gåstolen i rasande fart. Vi får plocka bort fler och fler saker som befinner sig i Devin-höjd för att de inte ska åka i golvet eller utgöra fara för vår lille pojk. En rolig sysslesättning är att jaga Lasse, vår robot-damsugare.
 
 
Dessutom har han slutat äta på nätterna och igår flyttade vi in spjälsängen i hans rum så han och pappa Alex sover nu där. Alex ska såklart bara sova där några nätter tills vi märker att det funkar.
Här kommer lite bilder på helgens soliga dagar.
 
 
 
Hade fler bilder jag ville lägga upp men nu börjar sista avsnittet av tjockare än vatten så det får räcka. Ha det gott!
 

Kommentarer
Postat av: renee

Härligt med våååååååååår

2014-04-01 @ 08:21:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0